Meer merken van

 • Creëer uw eigen stijl met licht

  37326/06/16
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/373260616/373260616_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Plafonnière

  37326/06/16 Soortgelijke producten zoeken

  Deze Philips inStyle Ortega-plafondlamp heeft een solide bronzen basis met daarop kelken van geribbeld crèmekleurig glas. De LED's zijn warm wit en dimbaar en geven veel zacht, diffuus licht. De lamp is eenvoudig te installeren dankzij het click!FIX-systeem. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 149,95
 • Creëer uw eigen stijl met licht

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Creëer uw eigen stijl met licht

 • LED-licht van topkwaliteit

  LED-licht van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

 • Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

  Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

  Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op alle geïntegreerde LED-verlichting.

 • Warm wit licht

  Warm wit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warm wit licht voor een gezellige sfeer.

 • Compatibel met de meeste dimmers

  Compatibel met de meeste dimmers

  Deze Philips LED-lamp bevat de nieuwste LED-technologie die met de meeste dimmers kan worden gebruikt. Gebruik gewoon de dimmer die u al hebt of elk ander type dimmer!

 • click!FIX-systeem voor gemakkelijke installatie

  click!FIX-systeem voor gemakkelijke installatie

  Deze lamp kunt u gemakkelijk en snel in 4 stappen monteren dankzij het nieuwe en gepatenteerde click!FIX bevestingssysteem.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze energiebesparende Philips-lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Creëer een stijlvolle en uitnodigende sfeer

  Creëer een stijlvolle en uitnodigende sfeer

  Deze lamp past bij de stijl, trends en levensstijl van nu en sluit aan op uw interieur. Bovendien creëert de lamp de sfeer die u altijd al hebt gewenst.

 • Perfect voor ontspanning en een praatje

  Perfect voor ontspanning en een praatje

  De woonkamer is het hart van elk huis, een plek waar de bewoners samenkomen en gasten ontvangen. De verlichting voor deze leefruimte en slaapkamer moet flexibel zijn en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de verschillende momenten van de dag. Nauwkeurige plaatsing van verschillende lichtbronnen en spelen met lichtlagen helpt een ruimtelijk gevoel te scheppen en de kamer een warme en uitnodigende sfeer te geven.

 • Eenvoudige montage dankzij click!FIX

  Eenvoudige montage dankzij click!FIX

  Installeer uw spotlicht eenvoudig en helemaal zelf. Dankzij click!Fix kan je de lamp zelf en zonder enige hulp installeren. Monteer de beugel aan het plafond, sluit de draden aan en klik en bevestig de lamp in 1 keer.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.