Meer merken van

 • De juiste lichtstijl creëren

  40956/30/PN

  Hanglamp

  40956/30/PN Soortgelijke producten zoeken

  Het iconische ontwerp van deze klassieke lamp past perfect bij uw persoonlijke stijl. De Philips inStyle Hook-hanglamp heeft een zwarte afwerking met verkoperde bovenkant. Het vernieuwde 50 jaar oude design past in zowel moderne interieurs als retro-interieurs. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 169,95

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De juiste lichtstijl creëren

Ga voor vintage

 • Perfect voor ontspanning en een praatje

  De woonkamer is het hart van elk huis, een plek waar de bewoners samenkomen en gasten ontvangen. De verlichting voor deze leefruimte en slaapkamer moet flexibel zijn en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de verschillende momenten van de dag. Nauwkeurige plaatsing van verschillende lichtbronnen en spelen met lichtlagen helpt een ruimtelijk gevoel te scheppen en de kamer een warme en uitnodigende sfeer te geven.

 • Creëer een stijlvolle en persoonlijke sfeer

  Deze lamp is een prachtige nieuwe kijk op tijdloos ontwerpen. De iconische vorm is een prachtige mix van verleden en heden. Deze lamp past zowel in een modern interieur als in een retro-interieur en daardoor kunt u het klassieke met hedendaagse combineren, voor een thuis dat er goed uitziet en goed voelt.

 • Exclusief lamp

  Deze lamp wordt geleverd zonder lamp, waardoor je de lichtopbrengst kunt kiezen die het beste bij de kamer en je persoonlijke smaak past. Wanneer je voor een Philips LED-lamp kiest, krijg je een hoogwaardige en duurzame lichtopbrengst.

 • Hoogwaardige materialen

  Deze lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen met een superieure afwerking. Dit zorgt voor een solide en duurzaam product dat een aanwinst is voor uw huis en vele jaren meegaat.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.