Meer merken van

Energy Saver

Spaarlamp spot

8W (32W), GX53, Warm wit, Niet-dimbaar 8727900852585 Soortgelijke producten zoeken
 • Energiebesparende technologie in een richtbare lamp

  8727900852585
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900852585/8727900852585_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Energy Saver

  Spaarlamp spot

  8727900852585 Soortgelijke producten zoeken

  Deze Philips-spaarlamp is dé oplossing voor het verlagen van uw energierekening. Deze energiezuinige spot met lange levensduur is de ideale vervanging voor halogeen- en gloeilampen. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 21,59

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Energiebesparende technologie in een richtbare lamp

Kwaliteitsverlichting

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  Deze lamp verbruikt tot 80% minder energie dan traditionele lichtbronnen; zo ontvangt u een lagere energierekening én draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

 • Lange levensduur tot wel zes jaar

  Lange levensduur tot wel zes jaar

  De Philips-spaarlampen zijn duurzaam. De lampen gaan tot 6 jaar mee, dus u hoeft niet langer regelmatig nieuwe lampen te kopen en te vervangen én u verbruikt al die tijd minder energie.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

 • Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
 • * Spaarlampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.