Meer merken van

CoralCare

LED-armatuur

190W, Perfecte lichtbalans, Laag energieverbruik 910925863454 Soortgelijke producten zoeken
 • Optimale koraalgroei en het uiterlijk van een natuurlijk rif

  910925863454

  CoralCare

  LED-armatuur

  910925863454 Soortgelijke producten zoeken

  Met de nieuwe CoralCare geniet u van dezelfde lichtkwaliteit als bij traditionele aquariumverlichting, maar met alle voordelen van LED's, zoals een langere levensduur, lagere kosten en betere controle. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Optimale koraalgroei en het uiterlijk van een natuurlijk rif

 • Breed spectraal bereik

  Breed spectraal bereik

  CoralCare is het resultaat van uitgebreide tests en in-house kennis. De gevalideerde lichtinstelling creëert een optimale balans tussen koraalgroei en een natuurlijk uiterlijk van een rif dankzij het brede spectrale bereik.

 • Perfecte lichtbalans

  Perfecte lichtbalans

  Dankzij de unieke lichtverdeling en oplossing voor kleurcombinaties profiteren koralen van een gelijkmatige lichtdosering en worden zowel een glinsterend effect buiten het aquarium als gekleurde schaduwen voorkomen.

 • Laag energieverbruik

  Laag energieverbruik

  Bij 190W bespaart CoralCare tot wel 30% energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen voor aquaria. Het helpt u geld te besparen en een steentje bij te dragen aan een beter milieu dankzij de uiterst efficiënte LED's.

 • Eenvoudig te bedienen

  Eenvoudig te bedienen

  Door het intelligent combineren van meerdere LED's met verschillende golflengten hebben wij het instellen van de controller vereenvoudigd voor de gebruiker. Hierdoor hoeft de gebruiker alleen maar het gewenste kleurpunt en de gewenste intensiteit te selecteren, zonder zich zorgen te maken over de optimale lichtkwaliteit voor koraalgroei en een fraaie weergave.

 • Weinig onderhoud

  Weinig onderhoud

  Dankzij het stevige ontwerp met lange levensduur en hoogwaardige materialen.

 • Makkelijk aan te sluiten

  Makkelijk aan te sluiten

  De CoralCare-armatuur van 10 kg wordt geleverd met een eigen instelbare ophangset, een netsnoer en een kabel voor DIM-interface.

Alle specificaties bekijken