U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties
  LED-Lighting-for-the-home

  LED-verlichting voor thuis

   

  Haal de helderheid en warmte van natuurlijk zonlicht in huis en omarm de wereld van Philips LED-verlichting. Voor producten, advies, ideeën en begeleiding hebt u een wereld van innovaties op het gebied van LED-verlichting binnen handbereik. Sfeerverlichting of een goed geplaatste inbouwspot kan uw interieur een warme, natuurlijke gloed geven, terwijl goed geplaatste buitenverlichting uw tuin een compleet nieuwe dimensie kan geven. Profiteer van de kracht van contrasten en ontdek hoe verlichting een sterke ontwerpesthetiek kan toevoegen aan uw binnen- en buitenruimten. Philips LED-producten zijn krachtig, warm en energiebesparend, en zijn vooraanstaand op het gebied van moderne verlichting voor thuis.

  Professional-Lighting

  Professionele verlichting

   

  Geef uw wereld vorm met licht. LED-technologie kan u helpen slimmer te werken, u beter te voelen en meer te doen voor uw klanten. Creëer een uitnodigende en productieve werksfeer met flexibele LED-verlichting. Benadruk de kwaliteit van koopwaar met strakke, witte LED-spotverlichting. Inspireer mensen op afstand door LED-schijnwerpers te installeren in buitenruimten. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

  Onze toewijding aan het verbeteren van levens met behulp van licht heeft ons geholpen oplossingen toegankelijk te maken die energie besparen, het welzijn verbeteren en uw visies tot leven brengen. Wij houden ervan onze expertise te delen, dus neem een kijkje op onze website om te ontdekken hoe LED-verlichting uw wereld kan verbeteren. 

  Ontdek Lumileds

  Helder, gericht, licht. Lange levensduur. Levendige kleuren die nieuwe dimensies toevoegen aan uw verlichtingsprojecten. De voordelen van onze allernieuwste LED-verlichting bieden u oneindig veel mogelijkheden om producten er beter uit te laten zien en indruk te maken op uw klanten. Met Lumileds kunt u ook geld besparen, aangezien onze efficiënt ontworpen units helpen de complexiteit van uw producten te verminderen, waardoor de kosten voor montage omlaag worden gebracht. We hebben samengewerkt met OEM-klanten van over de hele wereld om LED-verlichting te ontwikkelen die geschikt is voor de meest uiteenlopende toepassingen. Met een schat aan expertise binnen handbereik kunnen wij u op onze website alles vertellen wat u over LED-verlichting wilt weten.