U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Zie hoe LED-lampen de natuurlijke kleuren van daglicht in huis halen

  Helder, mooi LED-licht

  De kwaliteit van de LED-verlichting van Philips is terug te zien in de hoge kleurweergave, waardoor kleuren altijd echt en natuurlijk blijven.

   

  Het warme, heldere licht verfraait het interieur van uw huis en brengt kleuren tot leven. Bovendien hoeft u lampen minder vaak te vervangen vanwege de lange levensduur en duurzaamheid van onze lampen. Hoewel ze er hetzelfde uitzien, is het de LED-technologie die hen onderscheidt van andere lampen. Kleuren blijven niet alleen echt, de lichtsterkte blijft eveneens stabiel tijdens de levensduur van de lamp. Dit betekent dat u jarenlang geniet van de warme gloed.

   

  Lees verder als u meer wilt weten over de kleurweergave-index en wat dit betekent als u de juiste lichtbron voor uw huis wilt kiezen. 

  led-cri-png

  Wat is de kleurweergave-index?

   

  Het effect van een lichtbron op hoe een kleur oogt wordt uitgedrukt in de kleurweergave-index (CRI), met waarden van 0-100. Natuurlijk buitenlicht heeft een CRI van 100 en wordt als standaard gebruikt voor vergelijking met andere lichtbronnen.

  led-cri-2-png

   

  De CRI van de Philips LED-verlichtingsproducten is altijd hoger dan 80. Dit ligt dicht bij de waarde van de zon, zodat kleuren natuurgetrouw worden weergegeven.

  Lumen & wattage

   

  Lumen en wattage zijn belangrijke elementen voor het energieverbruik van een lichtbron. Het komt erop neer dat een LED-lamp veel minder energie (watt) nodig heeft om dezelfde lichtsterkte (lumen) te produceren.

   

  Bijvoorbeeld: een LED-lamp gebruikt maar 2,5 watt om een lichtsterkte van 115 lumen te produceren, terwijl een traditionele lamp 15 watt (dat is zes keer meer energie!) gebruikt om dezelfde hoeveelheid lumen te produceren.

   

  Bekijk de video om meer te weten te komen over watt en lumen of bekijk onze Wiki-gidsen over lichthoeveelheid en watt & lumen.

  Watt en lumen

  Populaire armaturen

  Populaire LED-lampen