U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Ontdek energiebesparende LED-lampen

  Energie-efficiënte LED's

  Omdat de LED's van Philips heel lang meegaan, hoeft u lampen minder vaak te vervangen. Dankzij deze energie-efficiëntie bespaart u ook nog eens geld.

   

  LED's van Philips gebruiken 80% minder energie dan traditionele gloeilampen, maar leveren hetzelfde mooie, warme licht waar u aan gewend bent. Een Philips LED-lamp kan tot 20.000 uur meegaan. Dat staat gelijk aan 20 gloeilampen. U hoeft daarom niet alleen minder lampen te vervangen, maar er is ook minder afval. Het is het waard om in uw huis te investeren. Laat Philips u daarbij helpen.

  energy-saving-image-transparent

  Energiebesparende LED-lampen

   

  LED-verlichting is op een aantal verschillende manieren duurzaam. LED-lampen besparen ten eerste 80% energie in vergelijking met een traditionele lamp met dezelfde lichtsterkte.

   

  Als u een LED-lamp van Philips koopt, bespaart u vanaf het eerste moment al geld. Met elke lamp die u vervangt door een LED-lamp, ziet u uw energierekening lager worden.

  long-lifetime

  Lange levensduur

   

  LED-lichtbronnen gaan langer mee, waardoor u minder vaak lampen hoeft te vervangen. Dit vermindert de hoeveelheid afval, maar bespaart u op de lange termijn ook geld.

   

  De levensduur van een LED-lichtbron kan zelfs tien keer langer zijn dan die van traditionele lichtbronnen. Een gewone lamp gaat ongeveer 2000 uur mee, terwijl LED-verlichting van Philips wel 20.000 uur mee kan gaan. Dat staat gelijk aan 20 jaar!

  Lumen & wattage

   

  Lumen en wattage zijn belangrijke elementen voor het energieverbruik van een lichtbron. Het komt erop neer dat een LED-lamp veel minder energie (watt) nodig heeft om dezelfde lichtsterkte (lumen) te produceren.

   

  Bijvoorbeeld: een LED-lamp gebruikt maar 2,5 watt om een lichtsterkte van 115 lumen te produceren, terwijl een traditionele lamp 15 watt (dat is zes keer meer energie!) gebruikt om dezelfde hoeveelheid lumen te produceren.

   

  Bekijk de video om meer te weten te komen over watt en lumen of bekijk onze Wiki-gidsen over lichthoeveelheid en watt & lumen.

  Watt en lumen

  Populaire armaturen

  Populaire LED-lampen en -spots