U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Ervaar de veelzijdigheid van dimbare LED-verlichting

  Dimbare LED-verlichting

  Omdat u in staat bent uw lichtbron aan te passen, kunt u altijd de perfecte sfeer in huis creëren. Warm en helder en gedimd en gezellig – de LED-verlichting van Philips biedt uitkomst.

   

  Verlichting is een praktische en mooie manier om de sfeer in uw huis te verbeteren. Het handige en flexibele licht van dimbare Philips-LED's helpt u op een eenvoudige en mooie manier uw huis op te fleuren.

   

  Dankzij onze grote selectie dimbare verlichting kunt u de lichtintensiteit in uw huis makkelijk aanpassen. Zelfs bij lage lichtniveaus is het licht van Philips stabiel en puur. Onze dimbare lampen zijn de ideale vervanging voor gloei- en halogeenlampen wat betreft kwaliteit van licht, combineerbaarheid en lichtsterkte.

   

  Of u nu op zoek bent naar de perfect dimbare lamp of al uw huidige lampen wilt vervangen, wij hebben alles wat u zoekt om uw huis comfortabel en helder te maken. Philips heeft overal LED's voor, of u nu op zoek bent naar sfeer- of taakverlichting.

  De juiste dimbare lamp kiezen

   

  Als u de helderheid van een LED-lamp wilt kunnen aanpassen, hebt u een dimbare lamp nodig.

   

  Met dimbare LED-lampen kunt u de hoeveelheid licht aanpassen om de perfecte sfeer te creëren. Bekijk de video om meer te leren over dimbaarheid en het kiezen van de juiste dimbare lamp.

  Dimbare LED's

  Populaire dimbare LED-lampen en -spots

  Populaire dimbare LED-lampen

  Veelgestelde vragen over dimbare LED-verlichting

  Welk type dimmer kan ik gebruiken voor mijn LED-lamp?

  dimmable-gold-small

   

  Als er een a goudkleurig dimmersymbool op de verpakking staat, kan het product worden gebruikt met alle soorten fasedimmers voor LED-lampen die in Europa verkrijgbaar zijn. Het licht kan worden gedimd tot wel 0-2% van de maximale lichtsterkte.

  dimmable-silver-small

   

  Als er een zilverkleurig dimmersymbool op de verpakking staat, kan het product worden gebruikt met geselecteerde fasedimmers (trailing edge-type).

   

  Philips heeft een representatief aantal Europese dimmers getest op compatibiliteit met armaturen. Deze dimmers staan in de compatibiliteitslijst en zijn gesorteerd op prestaties.

   

  p> 

  Voor al deze dimmers zijn optimale prestaties gegarandeerd bij aansluiting op maximaal drie Philips LED-lampen met het zilverkleurige dimmersymbool of maximaal zes Philips LED-lampen met het goudkleurige dimmersymbool.

  Welk type dimmer kan ik gebruiken voor mijn LED-lamp of -spot?

   

  Philips biedt een selectie dimbare lampen en spots, en heeft een representatief aantal Europese dimmers getest op compatibiliteit.

   

  Bekijk de dimmercompatibiliteitslijst voor lampen en spots om te zien welke door Philips worden aangeraden.

   

  p> 

  Voor al deze dimmers zijn optimale prestaties gegarandeerd bij aansluiting op maximaal drie Philips LED-lampen met het zilverkleurige dimmersymbool of maximaal zes Philips LED-lampen met het goudkleurige dimmersymbool.

  FAQ