Meer merken van

Woonkamer verlichting tips

Zie wat u in de woon- en slaapkamer met licht kunt doen

Video - Zie hoe de woonkamer van de familie Johnson een metamorfose onderging, waardoor iedereen zich prettiger ging voelen.

Hulp voor oudere ogen

Zie hoe de woonkamer van de familie Johnson een metamorfose onderging, waardoor iedereen zich prettiger ging voelen.

Hulp voor oudere ogen

New York

Hulp voor oudere ogen

Video - Een moderne ruimte creëren om gasten te ontvangen

Berlijn

Een moderne ruimte creëren om gasten te ontvangen

Video - Het hart van een huis verwarmen

Berlijn

Het hart van een huis verwarmen

Je eigen stijl, je eigen wereld dankzij stijlvolle woonkamer verlichting

 

Met de juiste woonkamer verlichting ontluikt er een nieuwe wereld voor je ogen. Het zijn immers niet alleen de meubelen, de gebruikte kleuren en de decoratie die de stijl en sfeer in je woonkamer bepalen.

 

Ook de woonkamer verlichting speelt een pertinente rol in het gevoel dat je wil creëren in de belangrijkste ruimte van je woning.

 

Met woonkamer verlichting je stempel drukken op je woonkamer inrichting

 

Je woonkamer is de centrale plaats in je huis. In die ruimte kom je werkelijk thuis want daar kan je languit in de zetel neerploffen, gezellig samenzijn met het gezin, familie en vrienden en simpelweg tot rust komen na een lange dag. Je woonkamer verraadt ook wie je bent.

 

Aangezien we hier heel wat tijd spenderen, is dit ook de ruimte waar je (familie)foto’s en vakantiekiekjes ophangt, je favoriete decoratie tentoonstelt, … Kortom: de plek bij uitstek om je eigen wereld te creëren. En daar hoort uiteraard de juiste woonkamer verlichting bij.

 

Woonkamer verlichting die bij jouw stijl past. Verlichting die de correcte zaken op de juiste manier verlicht. Verlichting die de juiste sfeer creëert. En daar kunnen we jou ongetwijfeld bij helpen!

 

De woonkamer inrichten met woonkamerverlichting – enkele tips

 

Vooraleer je verlichting gaat kopen, is het belangrijk om te weten welke verlichtingstypes je op welke plek nodig hebt. Bij voorkeur stel je dus eerst een lijst op met de verschillende functies in de woonruimte. Denk vervolgens ook na over het type verlichting. Zo vormt algemene verlichting de basis maar houd ook rekening met sfeerverlichting en directe verlichting voor de bureau of eetruimte.

De volgende stap bestaat er dan uit het juiste lichtobject te kiezen voor iedere ruimte & functie in de woonkamer. Een hanglamp, plafonnière, vloerlamp, wandlamp, spots, LEDstrip, … Voor ieder plekje en iedere functie kan je een goed lichtobject kiezen. In de woonruimte zelf mag algemene verlichting niet ontbreken maar denk zeker ook aan sfeerverlichting. Een mooie vloerlamp die je eventueel ook kan dimmen. En ook de nieuwe LEDstrips zijn perfect om een aparte sfeer te creëren.

 

In de eetruimte zal een mooie hanglamp zeker niet misstaan. Een knappe tafellamp in combinatie met enkele LED theelichtjes zorgen in de eetruimte voor de juiste sfeer tijdens en na het eten. En zoals eerder gezegd kan je dit allemaal in jouw eigen stijl doen. Onze verschillende collecties – van Ledino over Ecomoods tot InStyle - maken het mogelijk je woonkamer verlichting af te stellen op jouw favoriete interieurstijl!

 

Bovendien kan je in onze online verlichtingscatalogus ook de stijl kiezen: modern, expressief, hedendaags, traditioneel en/of functioneel.

living-bedroom-style