Meer merken van

Sfeerverlichting woonkamer

Zie wat u in de woon- en slaapkamer met licht kunt doen

Video - Zie hoe de woonkamer van de familie Johnson een metamorfose onderging, waardoor iedereen zich prettiger ging voelen.

Hulp voor oudere ogen

Zie hoe de woonkamer van de familie Johnson een metamorfose onderging, waardoor iedereen zich prettiger ging voelen.

Hulp voor oudere ogen

New York

Hulp voor oudere ogen

Video - Een moderne ruimte creëren om gasten te ontvangen

Berlijn

Een moderne ruimte creëren om gasten te ontvangen

Video - Het hart van een huis verwarmen

Berlijn

Het hart van een huis verwarmen

Nieuwe verlichting, nieuwe mogelijkheden!

 

Bij Philips zitten we niet stil. Integendeel: onze ontwerpers gaan dagelijks op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ontwerpen die verlichting nog beter maken. Nieuwe woonkamer verlichting biedt dan ook nieuwe mogelijkheden om een uniek interieur te creëren…

 

Woonkamer verlichting anno 2013 - indirect licht & LEDstrips

 

Ons doel bestaat eruit jou van inspiratie te voorzien om een unieke sfeer te creëren in jouw interieur. Met de nieuwe soorten verlichting kan je subtiele accenten leggen en de verlichting afstemmen op de ruimte en het moment. In de woonkamer maken we sowieso al gebruik van meerdere lichtpunten. Indirect licht mogen we daarom niet vergeten.

 

Met (inbouw)spotjes maar ook met de nieuwe LEDstrips kan je zorgen voor indirect licht achter of in bepaalde meubels. Een zachte gloed in het boekenrek of sterker licht achter het tv-meubel of de zetel toveren je woonkamer meteen om tot een aangename ruimte. Bovendien maken ook de zwevende meubels hun opmars. Door LEDstrips onder die meubels te plaatsen, creëer je een optisch effect waardoor de kamer ruimer lijkt.

 

Bovendien bieden de nieuwste LEDstrips je ook de mogelijkheid om kleur in je interieur te brengen.

 

Creëer sfeer – van moodlights tot LivingColors

 

En dat brengt ons naadloos bij de volgende trends: moodlights & LivingColors. Met moodlights leg je niet alleen leuke accenten maar kan je de woonkamerverlichting ook afstemmen op de sfeer of je humeur. Een romantisch etentje, een gezellig avondje met vrienden, een spannend boek of een thriller op tv, … Met moodlights creëer je de juiste sfeer op het juiste moment.

Van LEDstrips tot LivingColors

 

Dankzij een handige afstandsbediening of het bedieningspaneel op de verschillende LivingColors armaturen voorzie je de woonkamer à la minute van de gewenste kleur. Bepaalde modellen uit de LivingColors collectie laten het ook toe om het licht te dimmen en zelfs de kleurintensiteit te bepalen.

 

Conclusie? Verschillende mogelijkheden een ruime keuze uit verlichtingsobjecten: LED theelichtjes, LEDstrips evenals verschillende modellen uit de verlichtingsobjecten uit de LivingColors collectie. Op die manier creëer je op ieder moment de sfeer die jij wenst!

moodlighting-candlelights