Meer merken van

Origineel kerstcadeau

Een origineel kerstcadeau in de donkerste maanden van het jaar?

Video - Here's the brand new festive video for our imaginative lighting range! #MakeItMagic for your child this year with our Mickey, Olaf, Spider-Man and Princesses lights.

Philips Disney Festive Video 2014 #MakeItMagic

Here's the brand new festive video for our imaginative lighting range! #MakeItMagic for your child this year with our Mickey, Olaf, Spider-Man and Princesses lights.

Lighting chrsitmas gift
Philips Disney Festive Video 2014
#MakeItMagic

Verlichting natuurlijk!

 

Het is bijna Kerstmis, hoog tijd dus om na te denken over originele kerstcadeautjes voor je familie en vrienden. Met honderden producten om uit te kiezen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu kiest voor Living Colors, Hue of een van onze andere verlichtingsproducten: alles is makkelijk te installeren en duurzaam in gebruik. Beter dan dit worden je kerstcadeautjes écht niet!

 

Kleurrijk kerstcadeau voor de kinderen

 

Is jouw zesjarige zoontje gek op Spider-Man? Of vertoeft je jongste dochtertje maar wat graag in haar fantasiewereld van prinsessen en kastelen? Verras je kids dan met een lamp die hun verbeelding letterlijk en figuurlijk verlicht. Bij Philips hebben we een uitgebreid verlichtingsassortiment op maat van kinderen. Zo hebben ze hun favoriete Disneyfiguurtje of cartoonheld altijd bij zich voor het slapengaan ... Het kan niet snel genoeg bedtijd zijn!

 

Origineel kerstcadeau voor techneuten gezocht

 

Hue is een fantastische manier om de verlichting in huis te regelen met draadloze technologie. Helder wit licht of een breed spectrum van gekleurd licht zijn maar een app van je verwijderd. Met een swipe over het scherm van je smartphone zet je de verlichting naar je hand. Een romantisch diner in de woonkamer, nog even wat werken aan je bureau of relaxen op de bank met een goed boek? Voor ieder moment van de dag heeft Hue het juiste lichtplan paraat!

Slimme verlichting die écht voor je werkt

 

Met Hue wordt verlichting pas echt slim. Ze wordt bovendien een onderdeel van je dagelijkse leven. Stel het systeem in om je te wekken met een zachtgele gloed als die van de zonsopgang, of laat het licht veranderen om aan te geven dat er een e-mail binnenkomt dankzij de IFTTT-datafeeds (if this, then that). De liefhebbers van hebbedingen die je met dit cadeau verrast, zullen niet weten waar ze hun ontdekkingsreis moeten beginnen!

 

En dan zijn er nog de verlichtingsoplossingen voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken of tuin. Elke ruimte in en rond het huis heeft nood aan een andere soort verlichting. Philips voorziet ze allemaal. Doe je familie of vrienden die ene LED-lamp cadeau die aan hun wensen voldoet, en breng kleur in hun leven met Living Colors.

 

Zo wordt Kerstmis dit jaar vrolijker en warmer dan ooit!

christmas-lighting

Populaire producten

 • Twijfelt u nog?
  Selecteer maximaal drie producten en vergelijk ze met elkaar!

  Marvel 2-in-1: projector en nachtlampje

   

  2-in-1: projector en nachtlampje

 • Twijfelt u nog?
  Selecteer maximaal drie producten en vergelijk ze met elkaar!

 • Twijfelt u nog?
  Selecteer maximaal drie producten en vergelijk ze met elkaar!

 • Twijfelt u nog?
  Selecteer maximaal drie producten en vergelijk ze met elkaar!

 • Twijfelt u nog?
  Selecteer maximaal drie producten en vergelijk ze met elkaar!

  Hue White and color ambiance Iris tafellamp

   

  White and color ambiance Iris tafellamp