Meer merken van

  Thuiskantoorverlichting van Philips

  Er is geen betere plek om te werken dan uw eigen woning. Concentreren kan gemakkelijker zijn in een tuiskantoor: hetzij voor een gecompliceerd project van uw werk, een essay voor uw studie of het betalen van uw rekeningen. Door de juiste bureaulamp of tafelverlichting te gebruiken, kunt u een passende sfeer creëren om op een ontspannen, maar productieve manier te werken . Op deze manier kunt u van uw thuiskantoor een aangename en gezellige plek maken die uw werk ook nog eens productiever maakt!

  Bureaulampen & tafelverlichting: ontdek hoe Philips uw thuiskantoor kan verlichten

   

  Als het aankomt op bureau- & tafelverlichting dient u een melange van verschillende lichtbronnen te overwegen. Een plafondlamp vervult de behoefte aan algemene verlichting die de ruimte voorziet van een basisverlichting die belangrijk is om uw ogen te helpen en vermoeidheid te voorkomen. Indirecte verlichting zoals wand- of vloerlampen creëren een gezellige sfeer die belangrijk is voor een prettige werkruimte. Het is bovendien ook belangrijk om uw bureau zelf te verlichten. U zou daarvoor een bureaulamp kunnen kiezen met een flexibele arm die u kunt verstellen. Het is belangrijk het hele werkvlak te verlichten zonder verblinding. Schaduwen kunnen voorkomen worden door de lamp tegenover uw dominante zijde te plaatsen: rechtshandige mensen dienen de bureaulamp aan de linkerkant te plaatsen; voor linkshandigen is dat andersom. De diverse lampen die wij leveren, verlichten niet alleen uw thuiskantoor, ze zorgen ook voor decoratie: kies uw lampen zodanig dat ze een aanvulling op uw meubilair zijn en uw individuele stijl benadrukken.

  Alleen het beste voor bureau en tafel - alle voordelen in een oogopslag

  5 jaar garantie
  Naast de standaard 2 jaar garantie op lampen biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in de lamp.
  kleurtemperatuur verlichting
  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Lampen van Philips geven warm wit licht voor een gezellige sfeer.
  Philips energiebesparende lamp
  Philips lampen zijn energiebesparend en verbruiken minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.
  LED - 15 jaar gemiddelde levensduur
  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED's van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

  Philips Hue Phoenix

  tafellamp

  De Philips Hue Phoenix tafellamp levert dimbaar warm- tot koelwit licht dat past bij uw dagelijkse activiteiten. Maak via de Hue bridge (niet meegeleverd) verbinding met uw draadloze thuisnetwerk voor een moeiteloze bediening via uw smartphone of tablet.                             
  Bekijk Icon
  Vier lichtrecepten
  Bekijk Icon
  Warm- tot koelwit licht
  Bekijk Icon
  3D-textuur voor een sprankelend lichteffect
  Philips Hue Phoenix tafellamp

  Ontwerpen van thuiskantoorverlichting – Tips

  Verzeker u ervan de bureaulamp uw hele werkvlak verlicht.
  Voor lezen en schrijven wordt een combinatie van functionele en algemene verlichting aanbevolen: dimbare verlichting kan bijvoorbeeld de vermoeidheid van uw ogen verminderen. SceneSwitch biedt 3 verschillende verlichtingsinstellingen en vereist geen dimmer, noch installatiewerk.
  Schilderijen, foto's of spiegels kunnen benadrukt worden met vloer- of tafellampen. Ongeacht hoe helder u ze wilt laten branden: onze dimbare WarmGlow-lampen leveren altijd een gezellige gloed. Hoe meer u ze dimt, hoe warmer het licht is.
  Plaats uw bureaulamp aan de zijde tegenover uw dominante hand om schaduwen tijdens lezen of schrijven te verminderen.
  Gekleurd licht of sfeerlicht kan u helpen zich te concentreren op uw werk. Met Philips Hue kunt u de perfecte sfeer scheppen met meer dan 16 miljoen kleuren.
  Het beeldscherm van de computer moet beschermd worden tegen stralen natuurlijk daglicht en licht uit de bundel van de bureaulamp; dit helpt te voorkomen dat u verblind wordt tijdens beeldschermwerk.
  Andere ruimtes
  Combineer je verlichting met de juiste lamp

  Vind de juiste

  lamp