Meer merken van

Philips en Disney

ons verhaal

Iedereen houdt van een goed verhaal en Disney bedenkt ze al 90 jaar.Philips maakt zelfs nog langer verlichting. Disney en Philips deleneen gemeenschappelijke overtuiging: we willen het welzijn en het geluk van mensen verbeteren.Samen kunnen we dat voor kinderen doen, en wel op een unieke, magische manier. We kunnen helpen om van hun slaapkamer een inspirerende plek te maken, waar ze kunnen lezen, slapen, spelen en dromen - met Imaginative Lighting.

Een unieke partnerrelatie


Als ouder weet u maar al te goed hoe actief en verbazingwekkend de verbeelding van kinderen kan zijn en hun slaapkamer vormt een poort naar die verbeelding. Door de ervaring en innovatie van Philips te combineren met de fantastische, magische wereld van Disney en alle geweldige verhalen, kan Imaginative Lighting een slaapkamer omtoveren tot een wondere wereld. Het brengt de verbeelding op gang, maakt belangrijke momenten nog specialer en de dagelijkse gang van zaken nog leuker. Het verhaaltje voor het slapen gaan wordt nog betoverender en intenser. Uw kinderen voelen zich 's nachts veiliger, ze slapen beter en ze worden nog vrolijker wakker.

 

Samen kunnen we waardevolle herinneringen scheppen, met boeiende, dynamische en interactieve verlichting waarvan het hele gezin geniet.

Een unieke serie lampen

 

Er is een lamp van Philips en Disney/Marvel voor elk moment van de dag. Met Imaginative Lighting kunnen uw kinderen op een unieke en speciale manier interactief spelen met hun favoriete figuren en verhalen van Disney

 

Met een grote collectie lampen om uit te kiezen kunt u elke kinderkamer omtoveren in een speciale plek, waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

 

En nu Marvel ook onderdeel uitmaakt van het Disney-universum, kunnen ze ook door de straten van New York slingeren met Marvel's Spiderman.

 

Bekijk de producten


© Disney 2015