Meer merken van

Help je kinderen
de nacht door

Word jouw kind te vroeg wakker?
Met SleepTime Mickey behoren slaapproblemen tot het verleden

 

Ben jij een jonge ouder? Dan zal de volgende vraag je bekend in de oren klinken: Hoe laat ik mijn kind 's nacht doorslapen? Helaas kampt 46% van de peuters met slaapproblemen en komen ze veel te vroeg hun bed uit. Philips weet dat bedrituelen vaak best lastig kunnen zijn. Daarom hebben we SleepTime Mickey ontwikkeld: een slim slaaphulpje voor jouw kind, waardoor ‘tijd’ een stuk minder lastig wordt.

get-inspired-sleep-thumb-01

Slaapproblemen bij kinderen


Er kunnen veel oorzaken zijn waarom jouw kind af en toe te vroeg opstaat. Misschien is jouw kind ziek, maakt het een groeispurt door, of moet het nog wennen aan slapen in een grote-meisjes- of -jongensbed. Als jouw kind regelmatig te vroeg wakker wordt, helpt het om hem of haar misschien om meer inzicht te geven in het begrip 'tijd'.

Hoe kinderen tijd beleven


"We gaan morgen", "Na je slaapje", "Even wachten" …, kinderen vinden het allemaal maar lastig te begrijpen. Zolang ze nog geen 4 jaar zijn zou je eigenlijk net zo goed Chinees tegen ze kunnen praten. Voor jonge kinderen is tijd een onduidelijk begrip. Pas rond hun zesde jaar lukt het kinderen om goed om te gaan met een klein stukje van hun eigen dagschema. Met andere woorden: jonge kinderen staan op wanneer ze er zin in hebben, omdat het voor hen simpelweg niet duidelijk is wanneer ze op mógen staan. Ze kunnen tenslotte nog geen klok kijken.

SleepTime Mickey


Hoewel het begrip tijd nog vorm moet krijgen, hoeft het niet moeilijk te zijn om jouw kind te leren wanneer het mag opstaan. Ze hebben
's nachts alleen een referentiepunt nodig. En SleepTime Mickey helpt je daar graag bij!


 

get-inspired-sleep-thumb-02
get-inspired-sleep-thumb-03
get-inspired-sleep-thumb-04

Het ideale maatje voor het slapengaan
SleepTime Mickey is het perfecte slaaphulpje waarmee uw kind leert zich aan te passen aan de verschillende tijden van nacht en dag:

  • Stel heel eenvoudig Mickey's klok in op het tijdstip dat jouw kind mag opstaan en de dag kan beginnen.

  • Bij het slapengaan gaat op de rechterknoop op Mickey's buik een maantje branden. Vertel jouw kind dat zolang het maantje brandt, hij of zij in bed moet blijven.

  • Als jouw kind mag opstaan gaat op de linkerknoop op Mickey's buik een zonnetje branden.

    Is jouw kind nog niet helemaal klaar om te gaan slapen? Druk eenvoudig op het hoofdje van SleepTime Mickey en er gaat een zacht, warm wit leeslampje branden, zodat jouw kind nog een verhaaltje kan lezen.

Veilig ontwerp
Philips vindt de veiligheid van jouw kind heel belangrijk. Daarom hebben we er uitgebreid voor gezorgd dat ons SleepTime Mickey nachtlampje veilig is voor jouw kind om aan te raken of ermee te spelen. SleepTime Mickey is:

- duurzaam en stootbestendig
- altijd koel bij aanraking dankzij LED-lichttechnologie
- kindveilig (de bedieningen aan de onderkant van de lamp voorkomen dat uw kind per ongeluk de instellingen kan wijzigen)

 

 

 


Geniet van dat extra uurtje snoozen!

Populaire producten

© Disney 2015