Meer merken van

Verlicht de speeltijd
van kinderen met onze kinderkamerverlichting

Onze kinderkamerverlichting in superheldenstijl
prikkelt hun verbeelding


Als ouders weten we hoe belangrijk het is om de fantasie van onze kinderen te stimuleren. Maar vaak wordt creativiteit gekoppeld aan productiviteit. Thuis is zo'n beetje de enige plaats waar kinderen hun verbeelding echt tot leven kunnen wekken, met de slaapkamer als veilige plek. Kinderen hebben eigenlijk niet veel nodig om hun fantasie de vrije loop te laten. Al met een simpele lichtstraal kan een nieuw avontuur beginnen. Philips maakt niet alleen verlichting voor kinderkamers, maar stimuleert ook hun fantasie.

Play Time

Wie is de favoriete held van jouw kind?


Spiderman, de Hulk, Captain America, Iron Man …Voor kinderen komen deze onweerstaanbare figuren niet alleen tot leven op het grote scherm, maar ook (en misschien nog wel meer) in hun verbeelding. De slaapkamer is de toegangspoort tot hun fantasie, die oneindige wereld vol mogelijkheden en avonturen. Het is een plek waar ze volledig zichzelf kunnen zijn en al hun fantasieën tot leven kunnen wekken.

 

Het belang van kinderkamerverlichting

Verlichting speelt hierbij een belangrijke rol. Een simpele lichtbundel op de muur, of een lamp in de vorm van hun favoriete held kan de fantasie tot leven wekken. Daarom besteden we zoveel aandacht aan verlichting voor kinderkamers. Want we weten wat een enkele lamp voor een kind kan doen.

Veiligheid staat voorop

We gebruiken kindvriendelijke materialen, zoals hout en niet-giftige verf en scherpe randen worden altijd vermeden. Bovendien zijn al onze kinderlampen LED-lampen, waardoor ze bij aanraking koel zijn, energiebesparend en duurzaam zijn.
get-inspired-decorative-thumb-01

Onze superheldencollectie kinderkamerverlichting

Is jouw zoon of dochter gek van de heldhaftige Spiderman? Of is jouw kind een groot fan van de Avengers? Onze hang- en tafellampen met levendige prints van Spiderman of de Avengers geven kleur aan muren en plafonds. Daarnaast is het robuuste, ronde ontwerp volkomen veilig voor nieuwsgierige kleine handjes.
En vergeet niet: hoe dol ze ook op Spiderman of andere figuren uit de Avengerszijn, de grootste held in de ogen van jouw kind ben jij nog altijd zelf!

Populaire producten

© Disney 2015