Meer merken van

Kinderkamerverlichting
in een nieuw licht

Decoratieve en fantasievolle
verlichtingsideeën voor kinderkamers

 

De kinderkamer 'pimpen' gaat niet om het alleen leuk en vertrouwd maken, maar hun kamer moet ook veilig zijn. Dit is soms best een uitdaging. Hoe creëer je de slaapkamer van hun dromen die nog veilig is ook? Philips ging de uitdaging aan en heeft een speciale collectie kinderkamerlampen ontworpen. Deze zijn niet alleen decoratief en leuk, maar kinderen kunnen er ook veilig mee rondlopen en spelen.

Decoration

Overdag een 'gewone' slaapkamer, 's nachts
een magisch dromenland!

Stoere superhelden, prachtige Disney-prinsessen en andere vriendelijke helden komen tot leven met een beetje hulp van Philips LED-technologie. Hun helden prikkelen de fantasie, gaan mee naar dromenland en zorgen zo voor een fijner bedritueel.

Vrolijke zaklampen

De kleurrijke kinderzaklampen van Philips houden kinderen gezelschap als ze 's nachts in het donker op pad moeten. De zaklampen zijn goed met kleine handjes vast te houden en zo gemaakt dat ze gemakkelijk in de zak van de pyjama passen.
get-inspired-stir-up-thumb-01
Gezellige tafellampen
Wat is voor een kind geruststellender dan dat hun favoriete superheld of Disney-prinses over hen waakt? Leuk en gezellig als het tijd is voor een verhaaltje? Is het een projector? Is het een nachtlampje? Het is beide!


Wie heeft ooit gezegd dat verhaaltjes voor het slapengaan uit een boek moeten worden gelezen? Verbaas uw kinderen en maak verhalen nog spannender met een Philips-kindernachtlampje en -projector in één.

Veiligheid staat voorop!
En als het om veiligheid gaat, kunnen we niet zorgvuldig genoeg zijn. Zo denken wij er tenminste over. Daarom zijn er kinderlampen van Philips:
Veilig onder de dekens met SoftPals
SoftPals zijn draagbare lichtvriendjes die jouw kind helpen om zich 's nachts veilig te voelen. Met hun zachte, vriendelijke gloed verlichten ze schaduwen en verjagen ze monsters. SoftPals zijn veilig, zacht, soepel en zeer knuffelbaar. Het ideale maatje onderweg naar dromenland en voor als ze wakker worden.

1. gemaakt van veilige materialen

2. onbreekbaar

3. voorzien van een extra sterk snoer, indien nodig

4. altijd koel bij aanraking dankzij LED-lichttechnologie

5. gemaakt conform de strengste veiligheidsvoorschriften

 

Populaire producten

© Disney 2015