Meer merken van

Inspirerende

verlichting

Met hun favoriete Disney-vriendjes op hun slaapkamer, creëren kinderen spannende avonturen en dromen door het speelse gebruik vn licht en kleur. Vanaf nu kan jouw kind ook op avontuur met Spiderman van Marvel en Mickey Mouse.

 

Hanglampen


De populaire Disney- en Marvel-figuren maken patronen en schaduwen op de muur, waardoor er een magische sfeer wordt gecreëerd waarin dromen en fantasieën gaan leven.

 

Bekijk de producten

Nachtlampjes en projectors


Met deze leuke nachtlampjes met bewegingssensor is jouw kind nooit meer alleen in het donker. Het nachtlampje met daarop één van de favoriete figuren van jouw kind gaat aan als jouw kind ernaar zwaait of een andere beweging maakt en zorgt voor een geruststellend warm licht.


Projecteer verhalen op het plafond met deze schitterende nachtlamp en projector in één. U kunt kiezen tussen een geruststellend nachtlampje of de beeldprojector om één van de drie filmscènes te projecteren van de Disney- of Marvel-figuren. Jouw kind kan hier liggend naar kijken en langzaam wegzakken in een kleurrijke droom.

Wand- en plafondlampen


Vul de slaapkamer van jouw kind met licht en kleur met deze eenvoudige, veilige en leuke wand- en plafondlampen. De figuren en ontwerpen zijn een vrolijke en opvallende aanvulling voor elke kinderkamer.

 

Bekijk de producten

2-in-1: projector en zaklamp


Deze projector en zaklamp van Philips en Disney zal jouw kind versteld doen staan met magische verhalen. Draai de fotodisc om kleurrijke en grappige filmscènes op de muur te projecteren of gebruik de lamp als zaklamp om bij te lichten tijdens een avontuur in het donker.

 

Bekijk de producten

Zaklampen

 

Elke avonturier of dromer heeft soms wat begeleiding nodig. Deze schattige kleine zaklampen helpen jouw kind de weg te vinden voor nog meer avonturen.

 

Bekijk de producten

Tafellampen


Lees verhaaltjes voor het slapengaan naast deze kleurrijke 
tafellampen met favoriete Disney-figuren. Kies tussen lampen met zachte LED-verlichting op batterijen of elektriciteit. Dankzij de kindvriendelijke schakelaars zijn ze ideaal naast elk kinderbed.

 

Bekijk de producten

SoftPals


SoftPals zijn draagbare lichtvriendjes waarmee jouw kind zich 's nachts veilig voelt. Met hun zachte gloed verlichten ze schaduwen en verjagen ze monsters. Ze zijn veilig, zacht en knuffelbaar en kunnen overal mee naartoe.

 

Bekijk de producten


© Disney 2015