Meer merken van

Laat u

inspireren

De slaapkamer kinderen is het middelpunt van hun wereld, waar ze spelen, slapen en dromen. Het is dé plek op de wereld waar ze zich altijd gelukkig en veilig moeten kunnen voelen. De plek waar ze in alle vrijheid hun verbeelding kunnen ontdekken en ontwikkelen. En licht kan een cruciale rol spelen bij het scheppen van de juiste sfeer.

Veilig in het donker met een buddy


Jonge kinderen (en soms ook volwassenen) zijn vaak bang in het donker. Als ze 's avonds in bed liggen, vragen ze zich af wat zich onder hun bed, achter de deur of in de kast heeft verstopt.

U wilt dat ze zich veilig en gerust voelen als het grote licht uitgaat en u er niet meer bent.Als ze bekende en geliefde figuren binnen handbereik hebben, in de vorm van een nachtlampje, zaklamp of SoftPal, is dit een perfecte manier om dit te bereiken.

 

• Ze geven net voldoende licht om troost te bieden.

• De fantasiewereld licht 's nachts op en brengt de magie en vriendschap van Disney tot leven, en beschermt uw kind.

• Als kinderen 's nachts wakker worden, is hun vriend in de buurt om hen te beschermen.

 

En om ervoor te zorgen dat ook u goed slaapt: al onze lampen zijn volledig veilig.

 

SoftPals zijn ontworpen om mee te knuffelen, zonder scherpe randen, hete oppervlakken of kleine stukjes die kunnen afbreken. Er kunnen geen draden worden uitgetrokken en er zijn geen openingen waarin kleine vingertjes op onderzoek kunnen gaan. Verder zijn ze volledig BPA-vrij en niet giftig, ook niet als erop wordt gekauwd.Nachtlampjes gaan aan bij een handbeweging en zaklampen kunnen binnen handbereik op het nachtkastje staan (of onder het kussen), waar kleine handjes ze snel kunnen vinden in het donker.

 

Bekijk de producten

Creëer een magische sfeer

 

Door het juiste lichteffect te creëren in een kamer, kan er een compleet andere sfeer ontstaan waarin magische verhalen vanzelf tot leven komen. Met LivingColors-lampen kan uw kleine prins of prinses wegdromen naar een donker bos met gemene heksen, verlaten kastelen en knappe prinsen die het kwaad verslaan.

 
Of misschien vliegt uw kleine piloot door de wolken in zijn eigen vliegtuig. En met behulp van de uitgebreide collectie kamerverlichting, zoals hang-, wand- en plafondlampen, kunt u lichtpatronen op de muren maken ter inspiratie voor alle denkbeeldige avonturen.

• Door in de kinderkamer te spelen met licht en kleur schept u de sfeer die hun verbeelding ontwikkelt.
• Imaginative Lighting maakt van de slaapkamer van uw kinderen een heel speciale plek waar ze altijd willen spelen met hun vriendjes.
 

Plezier en fantasie

 

Kinderen leven in een fantasiewereld. Hun slaapkamer is een plek waar ze graag willen spelen en hun eigen avonturen willen bedenken. Speelgoed helpt om een verhaal te verzinnen, maar in combinatie met licht kan hun fantasiewereld op nieuwe en spannende manieren tot leven komen.

 

• Een flakkerende kaars kan dansende schaduwen creëren en sprookjes leven inblazen, of een magische kaars worden waarmee geheime doorgangen naar een nieuw koninkrijk worden geopend.

• Een projector kan nieuwe werelden laten zien op het plafond, wat direct tot nieuwe, fantastische avonturen leidt.

• Een zaklamp kan een magische staf worden, een laserstraal of gewoon een manier om een mysterieuze grot onder de dekens te verkennen.

• Een nachtlampje is een geruststellende vriend binnen handbereik die het donker verdrijft.Met Imaginative Lighting kunnen ze veilig hun verbeelding de vrije loop laten - en hun speelgoed mag ook mee.

 

Bekijk de producten


© Disney 2015