Meer merken van

Maak kennis met
alle figuren op onze
Disney-lampen

May the Force be with you!


Deze spannende Star Wars kinderkamer verlichtingscollectie bestaat uit hanglampen, wand- en plafondlampen, tafellampen, projectors en zaklampen. Beleef de epische avonturen van je favoriete helden opnieuw en geniet van intergalactische dromen.

Verken het sneeuwlandschap


Met Frozen presenteert Walt Disney Animation Studios een episch verhaal vol humor. Als de voorspelling uitkomt en het koninkrijk in een eeuwige winter wordt gehuld, beginnen de jonge Anna en de dappere Kristoff aan het avontuur van hun leven om een eind te maken aan de ijzige betovering van de sneeuwkoningin. In hun poging het koninkrijk van de ondergang te redden krijgen Anna en Kristoff te maken met extreem winterweer, magische wezens en tovenarij.

Anna

 
Anna is eerder dapper dan elegant en doet vaak iets zonder er eerst bij na te denken. Maar ze is ook heel optimistisch en zorgzaam. Ze is een onverschrokken doorzetter met vertrouwen in anderen, die vecht voor degenen van wie ze houdt, vooral voor haar zus Elsa.

Elsa

 
De koninklijke Elsa is geboren met een schitterende, maar gevaarlijke kracht. Ze heeft de macht om sneeuw en ijs te maken en voor geweldige dingen te gebruiken. Maar ze heeft moeite om haar krachten in bedwang te houden, omdat die worden geleid door haar emoties.

Olaf

 
Olaf is het resultaat van Elsa's toverkunsten. Hij houdt van een goede knuffel en is de vriendelijkste sneeuwman die in de bergen boven Arendelle woont.
Disney Frozen video

Supercoole auto's

 
Bliksem McQueen
De ster uit Cars, Lightning McQueen, nummer 95, is een blitse nieuweling in de racewereld. Hij gaat het liefst sneller dan snel. Als hij niet racet, hangt hij rond in Radiator Springs met zijn maatje Takel.

 

Bekijk de producten

Beeldschone Disney-prinsessen

 
Ariël
Ariël is een onafhankelijke en vastberaden jonge zeemeermin, die haar dagen al zingend en dagdromend door. Ze zet alles op het spel om de ware liefde te vinden.

 

Bekijk de producten

Disney Princesses video

 
Belle
Belle is de betoverende schoonheid uit Belle en het Beest. Zij droomt van liefde en avontuur en gelooft in het goede van mensen, zelfs in het Beest.

 

Bekijk de producten

Disney Aurora

Aurora


Onze schone slaapster Aurora is een zachtaardig en lief meisje. Ze wordt grootgebracht in het bos door drie feeën. Hier ontmoet zij de Prins, haar ware liefde.
Disney Rapunzel

Rapunzel

 
Rapunzel zit het grootste deel van haar leven opgesloten in een toren en ze droomt over de wereld daarbuiten. Dan ontmoet ze Flynn Rider. Hij helpt Rapunzel om haar droom werkelijkheid te maken.Disney Cinderella

Assepoester

 
Assepoester is vriendelijk tegen iedereen en ze is ervan overtuigd dat haar wensen uitkomen als ze er maar in blijft geloven. Met de hulp van de goede fee lukt dat.
 

Disney Snowwhite

Sneeuwwitje

 

Sneeuwwitje, de mooiste Disney-prinses van allemaal, is lief en zachtaardig, met lippen zo rood al een roos en een huid zo blank als sneeuw. Ze wil niets liever dan de enige, ware liefde vinden.


 

Vriendjes voor het leven

 
Mickey
Mickey Mouse houdt van avontuur en probeert graag allerlei nieuwe dingen uit. Maar ook als niet alles volgens plan verloopt, blijft hij altijd vrolijk en is hij met iedereen bevriend.

 

 

Bekijk de producten

 
Minnie
Minnie is gek op mode, is charmant en danst en zingt graag. Maar er is één ding waarvan ze meer houdt dan van wat ook ter wereld, dat is haar allerliefste Mickey.

 

Bekijk de producten

De vriendelijkste beer

 

Winnie de Poeh

Winnie de Poeh is een zachtaardige, nieuwsgierige beer. Samen met zijn trouwe vrienden gaat hij altijd op avontuur in het Honderd Bunderbos. Winnie is één van de meest populaire Disney-figuren en heeft een rijke geschiedenis. Omdat ook ouders nostalgische herinneringen hebben bij deze beer, creëert dit een unieke band tussen ouder en kind.

 

Bekijk de producten

Met grote sprongen

 
Spiderman
Na de noodlottige beet van een radioactieve spin en de wijze les over grote kracht en grote verantwoordelijkheid, moet Spiderman leren de ultieme held te worden.

De tiener Peter Parker moet de problemen van zowel de middelbare school als die van superheld het hoofd bieden. Nick Fury nodigt hem uit om te komen trainen bij S.H.I.E.L.D. Hier verenigen Spiderman en vier andere helden van zijn leeftijd zich - Nova, White Tiger, Power Man en Iron Fist - voor de avonturen die hen te wachten staan in het Marvel-universum!

 

Bekijk de producten

Vriendelijke monsters

Mike
De kleine Mike Wazowski is een slim, bijdehand monster met één oog. Hij droomt ervan om op een dag een angstaanjagend wezen te worden.

 

 

Bekijk de producten

Sulley
James P. Sullivan, of gewoon Sulley voor vrienden, wil in de voetsporen van zijn familie treden en een supermonster worden. Maar in zijn hart is hij een softie.

 

Bekijk de producten

Monsters University


Team superheld

 

Maak kennis met de superhelden van Marvel. Ze trekken samen ten strijde om vijanden te verslaan die ze niet alleen aankunnen. De Avengers zijn het meest prestigieuze en sterkste team van superhelden ter wereld. Een unieke en zorgvuldig geselecteerde groep van superwezens, avonturiers en misdaadbestrijders. Ze zetten zich in om de planeet te beschermen tegen bedreigingen waar gewone autoriteiten geen raad mee weten.

 

Bekijk de producten

© Disney 2015