Suggesties
  Geef uw aquarium het licht dat het verdient

  Nu ook verkrijgbaar voor Mac OS!

  Verkrijgbaar in Europa!

   

  Schakel over op Philips CoralCare LED voor een natuurlijke weergave van uw rif en een gezonde groei van uw koraal. Alles in een robuuste en efficiënte armatuur die passief wordt gekoeld en zich gemakkelijk laat bedienen. Met een geverifieerd verlichtingsrecept en optimale optiek kunt u de volgende stappen zetten voor uw aquarium.

  Nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren!

  Schaf CoralCare nu aan via de webwinkel van
  Best2Serve.
  Aanbevolen detailhandelsprijs: 749€

  Nu ook verkrijgbaar voor detailhandelaars in aquariumartikelen!
  Stuur een e-mail naar coralcare@philips.com om het formulier te ontvangen waarmee u zich kunt registreren als dealer.

  Het verhaal achter CoralCare

  Onze hoofdontwikkelaar Luc Vogels, zelf ook aquariaan, legt uit wat hem ertoe bracht CoralCare te ontwikkelen. Lees het verhaal achter zijn ervaringen met het ontwikkelen en testen.
  The right light for every coral reef

  Beoordelingen op basis van gebruikerservaringen

  CoralCare is uitvoerig getest. Lees wat de gebruikers hebben beleefd tijdens het testen.

  De beoordelingen bevatten persoonlijke ervaringen en beelden. Daarom kan Philips Lighting geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud ervan.

  De gebruikers hebben ook hun persoonlijke lichtinstellingen aangeleverd. U kunt deze instellingen downloaden, naar uw computer kopiëren en openen met de CoralCare-software.

  Tanne Hoff
  Nederland

  Ik was onder de indruk van de kwaliteit en de spreiding van het licht, maar ook van hoe de kleuren er uit zien. Vrienden die ook zeewateraquaria hebben, complimenteerden me met het licht dat deze lampen geven.

  Twan Peeters-Updated
  Nederland

  Met de  kleurweergave ben ik heel tevreden. Ook de koralen lijken dit licht te waarderen en dat is ook te aan de groei te zien. Ook de kleuren beginnen zich steeds verder te ontwikkelen.

  Jens Standke - Nieuwe foto’s!
  Duitsland

  Een additioneel voordeel is een 50% lager energieverbruik in vergelijking met de eerdere 10 x T5 verlichting.

  Erik van Dijk - Geactualiseerd
  Nederland

  Ik ben erg tevreden over de Philips lampen. Ik had al een armatuur gekocht voor mijn grote aquarium, 3x 250w hqi en 4x t5. Maar deze ga ik niet meer gebruiken, die Philips lampen geven echt mooi licht.

  Michiel Schmeitz
  Nederland

  Mijn ervaring tot op heden (18-05-2016) is erg goed. Ik ben van mening dat de kleuren van de koralen dieper en intenser geworden zijn en dat alle koralen groeipunten vertonen. Zelfs de SPS koralen die op de bodem staan.

  Theo van den Berg
  België

  Een voordeel dat ik erg waardeer, is het feit dat CoralCare gebruikmaakt van passieve koeling. Dit verbetert de robuustheid van de armatuur en ik verwacht er helemaal geen technische problemen mee. Daarnaast hoef ik dankzij de efficiëntie van de armatuur en de LED-technologie niet langer het water te koelen om de temperatuur te handhaven.
  Bekijk bij welke dealers CoralCare live te zien is.
  CoralCare

  Luminaire LED
   

  • 190 W
  • Perfecte lichtbalans
  • Laag energieverbruik

   

  910925863454

  Bent u overtuigd van alle unieke functies van de Philips CoralCare LED-armatuur en wilt u uw rif ook op een natuurlijke manier weergeven? Wacht dan niet langer en koop hem nu!

  Hoe te installeren

   

  De CoralCare armatuur en controller laten zich eenvoudig installeren. Bekijk de video voor stapsgewijze installatie-instructies.

  Thumbnail installation video

  Download CoralCare software

   

  Voor het instellen van de juiste lichtintensiteit dient u deze software te downloaden.

   

  Door het downloaden van de software voor de CoralCare controller, die de lichtinstellingen van het CoralCare systeem kan regelen, accepteert u de Algemene voorwaarden waaraan het gebruik van deze software is onderworpen.

  Abonneer op de nieuwsbrief
   

  Blijf op de hoogte van CoralCare. Door in te schrijven voor de nieuwsbrief krijg je regelmatig updates over het product, beoordelingen, promoties en meer.