U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Neem deel aan onze winactie

  En maak kans op een Philips UV-C Active Air plafond armatuur twv 1000€ in jouw zaak, salon, of winkel

   

  Eindelijk gloort er ‘licht’ aan het eind van de tunnel: de deuren van je zaak mogen weer open. Nu nog op een kier, maar straks hopelijk weer als vanouds. Wil jij dat jouw personeel en klanten zich veilig voelen in jouw zaak, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over mogelijke besmetting? Het kan! Met UV-C verlichting haal jij schonere lucht in je zaak. 

   

  Door je te registreren voor deze actie maak je kans op een Philips UV-C Active Air armatuur die de lucht desinfecteert terwijl je klanten in je zaak aanwezig zijn. Zo biedt UV-C, naast handen wassen, afstand houden en mondkapjes dragen, extra bescherming tegen virussen in de lucht en is er, ook na COVID-19, geen vuiltje meer aan de lucht!

  Laat je inspireren

  Wat is UV-C?

  Wat is UV-C?

   

  UV-C-licht schijnt virussen in slechts 6 seconden uit te schakelen. Ook het coronavirus. Wat is dat UV-C-licht precies? Hoe werkt het? En hoe kunnen we er het coronavirus mee bestrijden? Noortje Veldhuizen gaat in 4 afleveringen op zoek naar antwoorden bij diverse experts.

  Philips UV-C Active Air luchtdesinfectie

  Philips UV-C Active Air luchtdesinfectie

   

  Philips UV-C Active Air is een krachtige en effectieve manier om circulerende lucht te desinfecteren, terwijl er mensen in de ruimte aanwezig zijn. Dankzij ventilatoren wordt de lucht in het toestel gezogen, gefilterd en vervolgens intens gedesinfecteerd dankzij de 2x60W UV-C lampen. Het toestel kan eenvoudig worden gemonteerd aan de muur of het plafond en is veilig in gebruik omdat de desinfectie plaats vindt binnen in het toestel en niet in de zones rondom.