U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Diversiteit voor Diviande


  Techtron - Veenendaal

  Techtron Diviande
  Techtron Diviande service tag

  Dit project moet winnen omdat er een grote diversiteit is in de toepassing van de Philips producten.  Techtron heeft de nieuwe fabriek van Diviande in Veenendaal verlicht. Industriële verlichting kan verantwoordelijk zijn voor maar liefst 80% van de kosten, dus dankzij de LED-verlichting van Philips kan Diviande een hoop besparen. Ook de veiligheid en het optimaliseren van de werkwijze is een belangrijk aspect van de nieuwe verlichting.

   

  Het bedrijfspand heeft een BREEAM excellent keurmerk. De totale lichtinstallatie wordt door middel van KNX/DALI aangestuurd. Een Gira Homeserver zorgt voor comfortabel in te stellen verlichting, bedieningsgemak, energiebesparing en veiligheid.

   

  De LED armaturen zijn uitgerust met de Philips Servicetag. Door het scannen van de QR-code op het armatuur wordt elk onderdeel afzonderlijk geïdentificeerd. Dit leidt tot meer veiligheid, efficiency en lagere onderhoudskosten.  

   

  Diviande is een internationale en vooruitstrevende producent van hoogwaardig diepvriesvlees. Zij zijn gespecialiseerd in het portioneren, vacuüm verpakken en invriezen van kwaliteitsvlees