U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Groene verlichting in een groene omgeving


  Stolze - Maasdijk

  Stolze World Horti Center 1
  Stolze World Horti Center 2

  Dit project moet winnen omdat het World Horti Center een toonaangevend project is dat bijdraagt aan de professionalisering van de tuinbouw.  Stolze heeft het World Horti Center verlicht met Philips verlichting. Het is een plek waar continu innovatie plaatsvindt en waar de nieuwste technieken op tuinbouwgebied te zien zijn. Het World Horti Center verwacht per jaar 25.000 internationale vakmensen te ontvangen.

   

  Naast de installatie van de LED belichting is Stolze bij dit project verantwoordelijk voor de water- en elektrotechnische installatie. Daarnaast zijn wij participant van het World Horti Center en hebben wij onze eigen stand op de expositievloer, waar wij de Philips GreenPower LED Top- en Interlighting laten zien.

   

  Nog niet eerder is er een centrum opgezet waar educatie, bedrijfsleven en onderzoek met elkaar verbonden worden op één centrale plek. Het centrum bestaat uit drie gedeeltes;

   

  ·        MBO Westland, waar ruim 1.200 studenten dagelijks hun lessen volgen. De fysieke nabijheid van het bedrijfsleven stimuleert studenten en biedt beide de kans op een mooie samenwerking.

   

  ·        De expositievloer, een jaarrond geopende vakbeurs waar ongeveer 65 vooruitstrevende en toonaangevende bedrijven uit de horti business zijn vertegenwoordigd.

   

  ·        De Demokwekerij, waar onderzoeken plaats vinden op het gebied van klimaat, watergift, belichting, gewasbescherming, teeltsystemen, meststoffen en meer. Deze onderzoeken worden uitgevoerd om effecten te toetsen op gewasniveau.

   

  Het World Horti Center is een kennis- en innovatiecentrum. Het centrum biedt diensten op het gebied van educatie, onderzoek en presentatie voor iedereen uit de internationale glastuinbouw.

   

  Types:

  In hoofdzaak Philips lichtlijnen type Fusion LED met Dali besturing, welke afhankelijk van het intredende daglicht wordt gestuurd. Het lichtniveau is hierbij aangepast voor de vele verschillende toepassingen.