U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Een traditionele slagerij met nieuwe lichttechnieken


  Lightsale Projectverlichting - Almere

  Lightsale Projectverlichting slagerij de Leeuw
  Lightsale projectverlichting slagerij De Leeuw

  Dit project moet winnen omdat we met de nieuwste ledtechnieken de slagerij verlichten, de kleur van het vlees laten spreken, besparen op de energienota en toch de gezelligheid behouden van een traditionele slagerij.  


  "Slagerij de Leeuw is sinds 1966 een begrip in Amsterdam en omstreken, een kwalitatief hoogstaande slagerij, traiteur en delicatessenwinkel, en gevestigd in de Utrechtsestraat. Het is een ambachtelijke slagerij met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond. Jarenlange ervaring en pionieren resulteren in het huidige assortiment. Zij hangen het vlees af op een traditionele manier, waardoor het verzacht en smaakvoller wordt (dry ageing).

   

  Lightsale projectverlichting heeft in opdracht van Slagerij de Leeuw helpen nadenken over de verlichting, hoe kunnen we met de nieuwste ledtechnieken de slagerij verlichten, de kleur van het vlees laten spreken, besparen op de energienota, maar toch de gezelligheid behouden van een traditionele slagerij. Dit heeft geresulteerd in een professioneel lichtplan voor de slagerij; waar we de speciale Philips Premium Red ledmodules hebben afgestemd voor het uitlichten van de vleesproducten en het dry-aging vlees in de rijpkast. Aan de omliggende winkelzondes worden de bundels weer ingeperkt door de inbouwdownlights met extra warm witte Philips Fortimo module van de zesde generatie. Zo maakten we voor deze slagerij een unieke beleving, die gecombineerd is met op maat gemaakte ledstrip in de toonbank voor het verlichten van vleesproducten. Ten opzichte van de traditionele 125W SDW-T lichtbronnen realiseerden we tevens nog een enorme energiebesparing voor de slagerij. Echt een project waar we onze expertise, onze milieuvriendelijkheid en creativiteit hebben mogen laten spreken, en waar we dus uitermate trots op zijn!"

   

  Types:

  Philips SLM Food RED

  Philips Fortimo SLM Extra Warm 927