U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Creatieve en kleurrijke verlichting in wijk Boswinkel


  Kroep Elektro - Enschede 

  Kroep Elektro Wijk Boswinkel
  Kroep Elektro Wijk Boswinkel groene lantaarn

  Dit project moet winnen omdat de LED-verlichting creatief is aangepast op de verschillende torenflats, die allen een eigen kleur hebben.


  In de wijk Boswinkel in Enschede staan een viertal (jaren 60) Torenflats.

   

  Woningbouw vereniging Domijn heeft de uitstraling van deze wijk fors weten te verbeteren door o.a. te investeren in een bouwkundige facelift bij de genoemde flats en de daarbij behorende buitenomgeving.

   

  Voor het hier ’ s avonds creëren van een moderne  en warme sfeer, tevens met een oog voor veiligheid, in de buitenomgeving heeft Kroep Elektro de klant geholpen met een uniek buitenverlichtingsplan.

   

  Hiervoor heeft Kroep Elektro invulling gemaakt met 40 Philips CitySphere design lantaarnpalen.

   

  Door de hoogbouw, de park-achtige omgeving en het futuristische design van de Philips CitySphere is een (mini)wereldstad uitstraling ontstaan.

  De betreffende torenflats zijn allemaal voorzien van een kleurthema en in de volksmond wordt er gesproken over de rode-, de blauwe-, de groene- en de gele- flat.

   

  Doordat er in het Philips Citysphere armatuur ook LED kleurringen kunnen  worden geplaatst konden we de armaturen afstemmen op de kleurdetails van de flats. Wij hebben hier een creatieve kwinkslag aan gegeven door deze LED armaturen bij de parkeerplaatsen en toegangen in dezelfde kleur toe te passen als de specifiek flatkleuren.

   

  Zowel vanuit de opdrachtgever als de bewoners hebben wij op het eindresultaat ontzettend veel positieve reacties mogen ontvangen.

   

  Type:

  CitySphere