U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Henk van Helvert, Bedrijfsleider bij Montad en Ralph Langen, Expert slimme verlichting bij Signify

Slim beheer door connected straatverlichting


Connected lighting verbetert de manier waarop wij leven door onze steden, gebouwen en woningen slimmer te beheren en onderhouden dankzij op data gebaseerde inzichten, een hoger rendement en licht op maat. Openbare verlichting is hierdoor (kosten)efficienter en makkelijker te beheren. Maar connected lighting kan voor een gemeente ook een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling naar een “SmartCity”. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel In deze sessie wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en toekomstige innovaties en de kansen en risico’s van connected lighting.


- Henk van Helvert, Bedrijfsleider bij Montad en Ralph Langen, Expert slimme verlichting bij Signify

Bas Boonstra, Adviesgroepmanager Beheer en Rob Janssen, Projectmanager Data & Informatie bij Antea Group
Bas Boonstra, Adviesgroepmanager Beheer en Rob Janssen, Projectmanager Data & Informatie bij Antea Group

Beheer van de toekomst
 

 

Beheer van de toekomst - van onderbuikgevoel naar databril Parkeerproblemen in het stadscentrum of een duurzame aanpak voor zwerfvuil: vraagstukken die in elke willekeurige gemeente spelen. Vragen die steeds beter en gerichter beantwoord kunnen worden met de beschikbaarheid van data en het digitalisering van de openbare verlichting Dit stelt de beheerders in staat om nieuwe inzichten op te doen, feitelijke situaties in kaart te brengen, voorspellingen te doen en gerichte maatregelen te nemen. Dit resulteert in een betere bedrijfsvoering: budgetten worden immers efficiënter en effectiever ingezet. Tijd om te treuzelen is hierbij niet, want de toekomst begint nu. In deze sessie geeft Antea Group haar visie op het beheer van de toekomst

 

- Bas Boonstra, Adviesgroepmanager Beheer en Rob Janssen, Projectmanager Data & Informatie bij Antea Group

Anton Bummelhuis - Sustainability Professional bij Signifiy

Circulariteit en openbare verlichting


Circulariteit is een actueel thema, maar voor veel aanbestedende diensten marktpartijen nog relatief nieuw. Maar wat is een Circulair Inkooptraject nu precies? Op welke manier kan circulair inkopen worden toegepast in inkooptrajecten/aanbestedingen voor openbare verlichting en wat zijn daarbij de risico’s, uitdagingen en mogelijkheden? In deze kennissessie geven we u graag uitleg en delen we onze gedachten over hoe circulariteit meegenomen kan worden in uitvragen, nu en in de toekomst.


- Anton Bummelhuis - Sustainability Professional bij Signifiy