Meer merken van

PerfectScene dynamische etalageverlichting

 

Etalageverlichting met bewezen stopkracht

Creëer opvallende dynamische etalageverlichting  

Met uw etalage wilt u direct de aandacht van passanten trekken. Geef uw etalage stopkracht met PerfectScene dynamic window etalageverlichting. Veranderende lichtscènes in etalages hebben bewezen de betrokkenheid van klanten en de bezoekersaantallen te vergroten.
 
Onderzoek toont aan dat passanten reageren als de etalageverlichting verandert, wat leidt tot 11% meer mensen die stoppen en tot 19% meer mensen die de winkel binnenkomen*. Met PerfectScene dynamic window kunt u uw winkelpui optimaliseren met dimbare etalageverlichting die is ontworpen om de aandacht van klanten te trekken. Centrale regeling van al uw etalages en presentatieruimten betekent dat het creëren van de perfecte winkelbeleving nooit zo eenvoudig is geweest.
*Onderzoek door EIT Digital, Politecnico di Milano en Philips uitgevoerd op de Eral55
Dynamische etalageverlichting bij Eral 55 door Philips Lighting

Voordelen van PerfectScene dynamic window in één oogopslag

PerfectScene dynamic window van Philips Lighting: etalageverlichting die klanten laat teruglopen naar uw etalage
Energie besparen

Vergroot de stopkracht van uw winkel

Verhoog de omzet met veranderende verlichtingsscènes die de aandacht van potentiële klanten trekken, en haal meer klanten binnen in de winkel. 

Energie besparen

Trek de aandacht met verlichtingseffecten

Markeer belangrijke producten zodat klanten ze onmiddellijk opmerken. Creëer daarnaast verschillende effecten door armaturen uit onze reeks dimbare accentverlichting te combineren.

Energie besparen

Verras klanten met nieuwe productpresentaties

Regel meerdere etalagelampen en presentatieverlichting eenvoudig via een enkel regelsysteem. Creëer zelfs snel uw eigen verlichtingsscènes via een app op uw smartphone of tablet.

Wat is mogelijk met PerfectScene dynamic window?

 

Met PerfectScene dynamic window etalageverlichting kunt u het vermogen van licht gebruiken om uw productpresentaties meer in het oog te laten springen en uw winkel aantrekkelijker te maken.

Hoe PerfectScene werkt


PerfectScene combineert toonaangevende spanningsrail‑ en inbouwarmaturen meet een schaalbaar regelsysteem. Door specifieke componenten te kiezen die het best bij uw ruimte en eisen passen, kunt u een etalage met stopkracht realiseren.
De intuïtieve draadloze gebruikersinterface van Philips Lighting: het Dynalite regelsysteem

Dynalite lichtregelsysteem

Deze draadloze applicatie met een gemakkelijk te gebruiken en intuïtieve gebruikersinterface laat u eenvoudig, in real-time content updaten met maximaal 16 dynamische scènes voor uw etalage.
TrueFashion – De beste lichtkwaliteit in miniatuurontwerp

TrueFashion

Deze armaturen zijn voorzien van een zeer smalle bundel voor het nauwkeurig markeren van producten in uw winkel om de aandacht naar specifieke artikelen te trekken.
StyleID LED-lampen van Philips Lighting voor etalages leveren verlichting van hoge kwaliteit voor dynamische etalages

StyleID

Met zijn modulaire ontwerp, variabele bundel en ingebouwde dimmogelijkheden biedt StyleID u maximale flexibiliteit voor aanpassingen aan de veranderende behoeften van uw winkel.

Casestudy's

Contact

Neem voor vragen en nadere informatie contact op
met ons lokale klantencentrum. 

Ontdek andere verlichtingssystemen voor uw winkel