Meer merken van

BaseLogic

 

Een snelle opwaardering van uw tunnelverlichtingssysteem

Renoveer uw tunnel met BaseLogic

Maak bestaande tunnels veiliger en duurzamer met BaseLogic, een LED-tunnelverlichtingssysteem dat het opwaarderen van de verlichting in tunnels en onderdoorgangen vereenvoudigt.

 

BaseLogic past de tunnelverlichting dynamisch aan in antwoord op real-time lichtomstandigheden om de ogen van bestuurders te helpen zich aan te passen als ze de tunnel binnenkomen of verlaten. Tunnelbeheerders krijgen meer controle met basis-storingsbewaking, onmiddellijke foutmelding en SCADA-integratie die bewaking op afstand mogelijk maakt.

 

BaseLogic laat zich snel installeren met een lage kapitaalsinvestering. Het kan u ook helpen de bedrijfskosten te verlagen door middel van voortdurende besparingen op energie‑ en onderhoudskosten.

BaseLogic laat zich snel installeren met een lage kapitaalsinvestering

Voordelen van BaseLogic in één oogopslag

Kvarnholmentunnel
Energie besparen

Eenvoudig op te waarderen

Dit flexibele en modulaire tunnelverlichtingssysteem is geschikt voor de meeste bestaande tunnels en vereist slechts een geringe voorfinanciering.

Energie besparen

Minimaliseer tunnelafsluitingen

Gemakkelijk te installeren armaturen vereisen geen nieuwe bedrading, wat de installatie versnelt.

Energie besparen

Verlaag kosten en uitstoot

Energie-efficiënte LED's met een lange levensduur verlagen de onderhouds‑ en bedrijfskosten.

Energie besparen

Verbeter het zicht en de veiligheid

Slimme tunnelverlichting detecteert real-time de verlichtingsomstandigheden en optimaliseert de verlichting dynamisch.

Energie besparen

Maak tunnels veiliger

Onmiddellijke storingsmelding en handmatige opheffing versterken de verlichting bij noodgevallen tot 100%. 

Energie besparen

Afstandsbediening

Beheer de tunnelverlichting op afstand door BaseLogic te integreren met een SCADA tunnelbedieningssysteem. 

Wat is mogelijk met BaseLogic?

BaseLogic is een modulair systeem dat geschikt is voor alle tunnels en onderdoorgangen Van individuele korte onderdoorgangen die geprogrammeerd zijn op een dag/nacht verlichtingsschema's tot wegtunnels met meerdere zones voorzien van  sensors voor lichtmeting die de interne tunnelverlichting aanpassen afhankelijk van de helderheid van de omgeving buiten. Het systeem laat zich eenvoudig installeren met de bestaande kabels voor dimcommando's en past zich automatisch aan met voorgeprogrammeerd systeemgedrag om het comfort en de veiligheid van bestuurders en voetgangers te verbeteren.

Hoe het werkt

 

BaseLogic van Philips Lighting  kan geïntegreerd worden met een bestaand SCADA beheersysteem om u te voorzien van een slim tunnelverlichtingssysteem dat ideaal is voor het bedienen en bewaken van diverse tunnels of een tunnel met meerdere zones. Verschillende tunnels en onderdoorgangen en vereisen verschillende tunnelverlichtingsconfiguraties. Met BaseLogic beschikt u over een flexibel tunnelverlichtingssysteem dat op maat kan worden gemaakt voor uw specifieke projecteisen. Kies de configuratie die past bij de behoeften voor uw tunnel.

Klik om te vergroten

Casestudy's

Neem contact op met ons

Neem voor vragen en nadere informatie
contact op met ons lokale klantencentrum.

Ontdek andere verlichtingssystemen voor uw tunnel