Meer merken van

Het Philips
Service Tag

Het Philips Service Tag

 

Het gebruik van LED's voor buitenverlichting is een groeiende trend vanwege de hoge lichtkwaliteit en energiezuinigheid van de LED-technologie. Maar het onderhoud van LED-armaturen is complexer dan dat van conventionele armaturen en vereist diverse vaardigheden en processen. Vanwege de veiligheid en efficiency neemt de druk om storingen snel op te sporen en te repareren echter snel toe.


Daarom worden de nieuwste Philips-armaturen en -masten, evenals de dozen waarin ze worden geleverd, voorzien van een service tag met een uniek QR-identificatiesysteem waarmee u elk product afzonderlijk kunt identificeren
.

servicelabel

Hoe profiteert u hiervan?

 

Dankzij het Philips Service tag kunt u elk onderdeel afzonderlijk identificeren. Dit biedt de volgende voordelen:

 

  • U hebt toegang tot informatie over verlichtingsonderdelen, waar en wanneer dat nodig is. Wanneer u bijvoorbeeld de QR-code op een armatuur scant, worden relevante oplossingen voor storingen weergegeven.
  • Het onderhoud verloopt soepeler dankzij relevante informatie over de configuratie van armaturen en de identificatie van de benodigde reserveonderdelen.
  • Digitale reserveonderdelen zoals LED-drivers kunnen via de NFC-technologie (Near Field Communication) worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

Gebruiksvoorbeelden

Referentie project 

Doetinchem


De gemeente Doetinchem richt zich op de toekomst en staat altijd open voor de laatste productinnovaties en nieuwe manieren om beter en efficiënter te werken. Dit keer wilde Rob Crop, beleidsmedewerker buitenverlichting van de gemeente Doetinchem, meer weten over Philips Servicetag – wat het systeem kan betekenen voor de stad en hoe het hun installatiepartner Ziut kan helpen om sneller armaturen te installeren en storingen op te sporen, en ter plekke reserveonderdelen te identificeren en zelfs te programmeren.

 

Bekijk de video en ontdek hoe Doetinchem dankzij Servicetag beter en efficiënter kan werken.

service tag app

Download de Philips Servicetag-app!

 

Het tijdperk van digitaal onderhoud van armaturen is eindelijk aangebroken! Download nu de Philips Servicetag-app en profiteer meteen van onze informatie- en serviceverlening op de plek zelf!
 

servicelabel

Synchroniseer met CityTouch

 

De app kan worden gesynchroniseerd met de CityTouch-software, wat inhoudt dat de gegevens die via het Philips Service tag zijn verzameld, ook in de CityTouch-workflow-app kunnen worden opgeslagen voor effectief gegevensbeheer.

Lighting University


Laat uw bedrijf groeien  

 

Leer meer over licht met onze video's en webinars.

 

Meer informatie

 

Volgende webinar

 Neem op 9 juni deel aan dit webinar en ontdek hoe biomimicry tot effectievere regeneratieve verlichting leidt.
Openbare ruimte

Licht voor de openbare ruimte

Bekijk deze Light Bite-opnamen en kom alles te weten over de nieuwste ontwerpen voor openbare verlichting.

Mesopisch zicht en straatverlichting

Bekijk het webinar en ontdek wat het juiste licht is voor veilig rijden in het donker.
Buitenverlichting