Meer merken van

Licht dat uw winkel kenmerkt
Ontdek onze LED Flavors

Opvallen in de winkelstraat

 

Creëer winkels met een sfeer die uniek is voor uw merk.

Met kenmerkende verlichting kunt u de etalage, het interieur en de productpresentatie verenigen tot een opvallende beleving die uw klanten telkens weer aantrekt.

Met de juiste verlichting kunt u ervoor zorgen dat klanten uw merk onmiddellijk herkennen zodra zij uw winkelpui zien. Verlichting kan u ook helpen een overweldigende omgeving te creëren waaruit uw klanten gewoon niet willen vertrekken, met productpresentaties die verleiden tot kopen.

Breng uw merk tot uitdrukking 

LED Flavors

 

Laat uw merk eruit springen met verlichting die de kwaliteit van uw winkel en uw assortiment benadrukt.

Philips LED-lampen tonen uw producten in het best mogelijke licht; ze maken wit helderder, zwart dieper en kleuren levendiger.

Met armaturen die verkrijgbaar zijn in een hele reeks spectrums en ontwerpen kunt u precies het gewenste effect creëren. Tegelijkertijd kunt u dat moeiteloos in harmonie brengen met het decor van uw winkel.

Welke LED-kleur past bij uw merk? 

CrispWhite

Ervaar intens wit en rijke kleuren
Breng uw productpresentaties tot leven met sprankelend, intens licht dat zorgt voor fraaie effecten.

PremiumWhite

Houd het natuurlijk
Presenteer elk product op een natuurlijke manier met subtiele verlichting die een perfecte vervanger is voor CDM Elite-lampen.

Standaard 830

Maximaliseer uw energiebesparingen
Dankzij het hoge rendement van LED's houdt u de kosten laag en krijgt u toch fraaie productpresentaties.

De collectie van Jef Montes maakt indruk op de modeliefhebbers in Londen, met stoffen die zijn ontworpen voor interactie met CrispWhite LED's

 

De collectie van Montes is speciaal ontworpen voor Philips Lighting. Hij demonstreert de mogelijkheden van witte LED-winkelverlichting met spectaculaire effecten.

 

Gedurende zijn hele carrière was Montes gefascineerd door materialen die kleuren vasthouden en licht op verschillende oppervlakken weerspiegelen. Voor deze collectie onderzocht hij de interactie tussen licht en zijn ontwerpen. De Illuminosa‑ & Velero‑collecties van Montes zijn geïnspireerd door de CrispWhite winkelverlichting van Philips. Montes gebruikt materialen zoals glasvezel en nylon om opvallende lichtreflecties te realiseren op de kleding.

 

“Licht speelt een belangrijke rol bij het samenstellen van mijn collecties, en voor het verkrijgen van het gewenste effect is wit licht essentieel”, zegt de Nederlandse modeontwerper Jef Montes. “Het witte LED-licht van Philips CrispWhite creëert interessante lichtreflecties op de materialen, waarbij de plooien en contouren van de kleding duidelijk te onderscheiden zijn dankzij het witte licht.”

 

De collectie werd voor het eerst onthuld in het paradepaardje van de House of Fraser-winkels aan de Oxford Street in Londen, gevolgd door een show in maart 2017 op de vakbeurs Light + Building in Frankfurt. House of Fraser heeft ervoor gekozen CrispWhite internationaal te gaan toepassen in meerdere winkels, waaronder reeds vijf in het Verenigd Koninkrijk, waarna ook in China winkels geopend zullen worden.

Projecten

Geïnspireerd?

Neem voor vragen en nadere informatie contact op
met ons lokale klantencentrum.