Applicatiebundels

Altijd de juiste combinatie

 

Om installateurs te helpen de technische en commerciële potentie van LED´s maximaal te benutten, heeft Philips virtuele productpakketten samengesteld die ‘Application bundles’ worden genoemd. Deze pakketten zijn gebaseerd op toepassingen die ervan profiteren dat ze beschikken over de juiste combinatie van LED-armaturen of van armaturen en regelaars. U kunt vooralsnog gebruik maken van 7 applicatie bundels

Kantoor
 Gang
Industrie

Opslag-

ruimte

Parkeer-
garage
Klaslokaal
Toiletten
Aangezien de meeste onderdelen deel uitmaken van de populaire CoreLine-reeks is compatibiliteit gegarandeerd en de installatie probleemloos. 

Bereken
De totale eigendomskosten

 

Het berekenen en begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden. Ontdek het TCO-calculatie hulpmiddel om de besparing van uw Applicatiebundel te bereken t.o.v. traditionele verlichting.

 

TCO hulpmiddel voor Applicatiebundels

 

Voor elke ruimte,  een oplossing   

 

Ontdek CoreLine LED-armaturen:

Kwaliteit met een scherpe prijs

 

Lees meer over CoreLine

Overtuig uw klanten  om te kiezen voor LED 

Maak kennis met de applicatiebundel-training en leer hoe u in 6 stappen advies uit kunt brengen over de meest eenvoudige manier om verlichting te vernieuwen.

 

De training bevat verlichtingspecificaties, suggesties voor een lichtplan en laat u een Total Cost of Ownership vergelijking zien. Waar wacht u nog op?

 

Start de training

Neem contact met ons op

 

Gebruik a.u.b. dit formulier voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen

 

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief