Meer merken van

Het juiste licht

voor uw
merk

Licht dat uw winkel kenmerkt

We willen met u samenwerken om de verlichting te vinden die uw klanten in de winkel precies de beleving biedt die u wenst. We bieden tal van mogelijkheden aan die verder reiken dan onze standaardcatalogus, ongeacht of u de armatuur in een andere kleur wilt of een andere montagemethode wenst. Alles is mogelijk. Van ontwerp tot uitvoering: we kunnen u helpen een product te vervaardigen dat aansluit bij uw behoeften.


Uw armatuur op maat gemaakt


U weet wat het beste is voor uw winkel en hoe u wilt dat uw klanten zich voelen. Wij weten dat het voor u belangrijk is rekening te houden met uw merk en daarom werken wij samen met u aan het realiseren van uw visie. Wij doen rechtstreeks zaken met architecten, inkopers en brandmanagers om precies te bouwen wat u wilt. Van ontwerp tot fabricage.

 

Neem contact op met ons

Neem contact op met ons

Maatwerk voor Bershka


Met plafonds op zes meter hoogte en heel veel open ruimte was het voor Bershka niet eenvoudig een LEED-certificering te behalen. Philips ontwikkelde voor Bershka een complete maatwerkoplossing die hen in staat stelde hun LEED-certificering te verwerven, terwijl de armaturen anderzijds deel uitmaken van het winkelontwerp en de beleving ervan.

 

Lees de volledige casestudy

Lees de volledige casestudy

Licht naar ieders smaak


Kiezen van de juiste verlichting die past bij uw merkidentiteit kan een hele uitdaging zijn. Daarom omvat de StyliD-reeks vier verschillende tinten LED-licht. Ze zijn gebaseerd op hetzelfde armatuurontwerp maar produceren verschillende tinten wit licht. Zodoende vindt u voor uw project altijd het perfecte licht dat zowel het winkelontwerp als uw merkidentiteit versterkt.

Vind het licht dat het best bij uw merk past

Standaard 830 – efficiënte verlichting

Standaard 830

 • Maximale energiebesparing
 • Overal energiezuinige verlichting
Premium White - rijk kleurenspectrum

Premium White

 • Rijk kleurenspectrum dat producten beter doet uitkomen
 • Perfecte balans tussen lichtkwaliteit en energiebesparing
CrispWhite - intens wit licht

CrispWhite

 • Ervaar intens wit en rijke kleuren
 • Onder dit sprankelend intense licht springen uw producten er echt uit
 • Ervaar intens wit en rijke kleuren
 • Onder dit sprankelend intense licht springen uw producten er echt uit 

 • Ervaar intens wit en rijke kleuren
 • Onder dit sprankelend intense licht springen uw producten er echt uit 

 • De nieuwe shopping journey


  In het verleden leek winkelen gewoon routinewerk. We haalden de auto uit de garage, reden naar een winkel en gingen vervolgens weer naar huis met onze boodschappen. Vandaag de dag is dat een veel complexer proces met meerdere kanalen en talloze contactmomenten tussen de winkelier en de klant.

   

  RetailScene Magazine