Meer merken van

Wegverlichting

Een veilig gevoel op de weg

 

Met het steeds drukkere verkeer op de hedendaagse wegen is verlichting in toenemende mate een belangrijke factor geworden voor het garanderen van de verkeersveiligheid. Goede wegverlichting geleidt automobilisten en voorziet hen van een beter zicht, terwijl zij ook verblinding tegengaat en een gelijkmatige lichtkwaliteit handhaaft.

Naast de lichtkwaliteit bieden optieken van hoge kwaliteit ook de mogelijkheid de onderlinge afstand tussen masten te maximaliseren en lichtverontreiniging te minimaliseren. Uiteenlopende soorten wegen en locaties vereisen verschillende oplossingen; daarom kunnen onze producten op maat gemaakt worden voor uw individuele behoeften. Van straten in steden tot snelwegen met een grote capaciteit: wij kunnen verzekeren dat de weg goed verlicht is.

 

Naast de functionaliteit is het belangrijk de milieu-invloed van verlichting te overwegen. Wij hebben duurzame LED-oplossingen die niet alleen de kosten laag houden maar tevens voorrang geven aan de gezondheid van onze planeet. Functionaliteit en duurzaamheid kunnen in een geïntegreerde oplossing gecombineerd worden om te verzekeren dat u een totale controle hebt en de bedrijfskosten laag houdt. Hulpmiddelen als een calculator voor de totale eigendomskosten (TCO) geven u inzicht in de kosten en besparingen tijdens de levensduur van het product.


Een duidelijk zicht helpt mensen veilig te rijden en zich onderweg op hun gemak te voelen. Ons verlichtingsassortiment voor verkeerswegen produceert een verblindingsvrije verlichting van hoge kwaliteit die verzekert dat automobilisten een goed zicht hebben; de toepassing van LED-technologie voorkomt lichtverontreiniging en vermindert het energieverbruik en het onderhoud.

 

Neem contact met ons op

Producten 

voor wegverlichting

  • CityCharm Cordoba
    CityCharm Cordoba
    De CityCharm-reeks is ontworpen voor gebruik in stedelijke ruimten waar comfortabele verlichting, sfeer en vormgeving een belangrijke rol spelen. Hij biedt twee iconische, tijdloze...

Connected systemen voor wegen en straten    

Bereken de  
totale eigendomskosten 

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Ontdek meer over   

Hoe kunnen we
u helpen met
onze diensten?

Wij helpen met Philips Service en maak samen de juiste lichtplan.| Philips Lighting horeca verlichting
Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

Meer informatie nodig?

Neem contact op

 

Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

Vind een dealer

 

Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.

The Lighting University

 

Academy

 

Academy

 

 

De Lighting University biedt een veelomvattende reeks educatieve hulpmiddelen voor mensen die hun kennis van verlichting willen uitbreiden.

 

Leer meer

 

Laat uw bedrijf
groeien
 

 

Leer meer over licht met onze video's en webinars.