Meer merken van

Prijswinnende

prestaties voor Friends Arena

Stadions

 

Verlichting heeft effect op hoe sporters en fans zich voelen in uw sportaccommodatie. Een gastvrije ambiance en een duidelijk zicht verbeteren hun beleving en prestaties en zorgt ervoor dat de fans blijven terugkomen. Philips heeft speciale oplossingen voor sportverlichting voor zelfs de kleinste of grootste accommodaties, wat een correcte verlichting verzekert die aansluit bij uw behoeften. We hebben de deskundigheid en apparatuur om uw doelstellingen te vertalen in concrete oplossingen.

 

Neem contact met ons op

Verlichtingsproducten voor stadions en sportvelden  

  • ArenaVision LED
    ArenaVision LED
    Het Philips ArenaVision LED schijnwerpersysteem is een innovatieve LED-oplossing voor sportverlichting die de nieuwste normen voor TV-uitzendingen ondersteunt en die beschikt over ...
  • OptiVision LED
    OptiVision LED

Systemen voor    stadions en sportvelden  

Bereken de  
totale eigendomskosten 

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Hoe kunnen we
u helpen met
onze diensten?

Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.