Meer merken van

Terreinverlichting

Uw terrein optimaal verlicht

 

Het gebruik van LED terreinverlichting zorgt voor een mooie, gelijkmatige verlichting. Dit verbetert de zichtbaarheid, veiligheid en productiviteit op uw terrein. Daarnaast kan duurzame LED verlichting zorgen voor aanzienlijke besparingen in uw energie- en onderhoudskosten.

Onze economie draait 24 uur per dag, wat maakt dat de menselijke activiteit fors intensiever is geworden. Omdat het werk nu eenmaal niet stopt bij het vallen van de avond, is een goede verlichting een absolute must voor een veilige en productieve werkomgeving.

Ook het reizen maakt integraal deel uit van onze 24/7-economie. Daarom is het essentieel dat reizigers die op doorreis zijn zich veilig en comfortabel voelen. Verlichting levert hier een belangrijke bijdrage aan.

Producten voor
terreinverlichting

  • Luma
    Luma
    Philips Luma is een straatverlichtingsarmatuur met hoge prestaties en een duidelijk ontwerp die een perfect gekoelde, pasklare oplossing biedt voor alle straten en wegen. De lichto...

Bereken de
totale eigendomskosten

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Hoe kunnen we
u helpen met
onze diensten?

Wij helpen met Philips Service en maak samen de juiste lichtplan.| Philips Lighting horeca verlichting
Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

Meer informatie nodig?

Neem contact op

 

Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

Vind een dealer

 

Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.

The Lighting University

 

Academy

 

Academy

 

 

De Lighting University biedt een veelomvattende reeks educatieve hulpmiddelen voor mensen die hun kennis van verlichting willen uitbreiden.

 

Leer meer

 

Laat uw bedrijf
groeien
 

 

Leer meer over licht met onze video's en webinars.