Stadionverlichting

van de toekomst

Led verlichting voor Stadions

 

Verlichting heeft groot effect op hoe sporters en fans zich voelen in uw sportaccommodatie. Een gastvrije ambiance en een duidelijk zicht verbeteren hun beleving en prestaties en zorgt ervoor dat de fans blijven terugkomen.

Philips heeft speciale LED oplossingen voor stadionverlichting die zelfs voor de kleinste of grootste accommodaties een correcte verlichting verzekert die aansluit bij uw behoeften. We hebben de deskundigheid en apparatuur om uw doelstellingen te vertalen in concrete oplossingen die optimaal aansluiten bij uw stadion of sportaccomodatie.

Producten voor 
stadionverlichting

  • ArenaVision LED
    ArenaVision LED
    Het Philips ArenaVision LED schijnwerpersysteem is een innovatieve LED-oplossing voor sportverlichting die de nieuwste normen voor TV-uitzendingen ondersteunt en die beschikt over ...

Systemen voor    stadions  

Bereken de
totale eigendomskosten

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Hoe kunnen we
u helpen met
onze diensten?

Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

Meer informatie nodig?

Neem contact op

 

Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

Vind een dealer

 

Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.

The Lighting University

 

Academy

 

Academy

 

 

De Lighting University biedt een veelomvattende reeks educatieve hulpmiddelen voor mensen die hun kennis van verlichting willen uitbreiden.

 

Leer meer

 

Laat uw bedrijf
groeien
 

 

Leer meer over licht met onze video's en webinars.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief