Meer merken van

Uw sporthal optimaal verlicht

 

De verlichting van sporthallen laat vaak te wensen over. Veouderde installaties die duur zijn in onderhoud, matige verlichting met hoge energiekosten.. Om nog maar te zwijgen van de minimale mogelijkheden om het licht te regelen. LED sporthalverlichting brengt hier verandering in.

Philips heeft diverse oplossingen om uw sporthal in topconditie te brengen. Deze duurzame, zeer energiezuinige LED verlichtingsoplossingen worden volledig afgestemd op uw wensen. Het resultaat is een fantastisch verlichte sporthal en een beheerder die helemaal 'in control' is.

Producten voor
sporthalverlichting

sport control led

SportControl LED

Het SportControl LED-armatuur is een balvast armatuur voor gebruik in sporthallen en gymzalen. Er zijn varianten bestaande uit 2- of 3 banen met elk 5 LED-boards, en verschillende lichtopbrengsten.
Bekijk product

Bereken de  
totale eigendomskosten

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Hoe kunnen we
u helpen met
onze diensten?

Wij helpen met Philips Service en maak samen de juiste lichtplan.| Philips Lighting horeca verlichting
Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

Meer informatie nodig?

Neem contact op

 

Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

Vind een dealer

 

Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.

The Lighting University

 

Academy

 

Academy

 

 

De Lighting University biedt een veelomvattende reeks educatieve hulpmiddelen voor mensen die hun kennis van verlichting willen uitbreiden.

 

Leer meer

 

Laat uw bedrijf
groeien
 

 

Leer meer over licht met onze video's en webinars.