Meer merken van

Verlichting voor
sport en terreinen

Sportvelden, Stadions en terreinen

 

Veel factoren zijn van belang wanneer het gaat om het verlichten van een sportcomplex en aanverwante sportfaciliteiten. Er is een functionele behoefte om voldoende licht te hebben om te sporten en te presteren, maar een sportcomplex is ook een sociale ontmoetingsplek, genereert inkomsten en dient ook prettig voor het oog te zijn. 


Voor terreinen is vooral veiligheid een belangrijk aspect. Verlichting kan ertoe bijdragen dat de weg, een terminal, een kade of station goed wordt verlicht, wat meteen ook de zichtbaarheid verbetert en zo de mensen een veilig gevoel geeft.

Zowel voor sportcomplexen als terreinen biedt Philips duurzame LED verlichtingssytemen die zorgen voor een optimale verlichting en een vermindering van onderhouds- en energiekosten

Verlichtingsproducten
voor sport en terreinen  

  • ArenaVision LED gen2
    ArenaVision LED gen2
    Het ArenaVision LED gen2-schijnwerpersysteem van Philips is een innovatieve LED-oplossing voor veldverlichting die de nieuwste normen voor TV-uitzendingen ondersteunt en beschikt o...

Verlichtingssytemen voor

sport en terreinen

Bereken de  
totale eigendomskosten

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Hoe kunnen we
u helpen met
onze diensten?

Wij helpen met Philips Service en maak samen de juiste lichtplan.| Philips Lighting horeca verlichting
Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

Meer informatie nodig?

Neem contact op

 

Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

Vind een dealer

 

Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.

The Lighting University

 

Academy

 

Academy

 

 

De Lighting University biedt een veelomvattende reeks educatieve hulpmiddelen voor mensen die hun kennis van verlichting willen uitbreiden.

 

Leer meer

 

Laat uw bedrijf
groeien
 

 

Leer meer over licht met onze video's en webinars.