Landschapskantoor: één ruimte meerdere zones

 

 

De slimme armaturen van het SpaceWise systeem bieden een volledige lichtopbrengst op bemande werkplekken en een meer gedimde achtergrondverlichting op lege plaatsen.

 

We adviseren grote groepen van 30-50 armaturen voor landschapskantoren. Als de sensoren aanwezigheid detecteren binnen de groep, dan verzekeren ze voldoende achtergrondverlichting op de lege werkplekken. De armaturen worden pas volledig uitgeschakeld wanneer de hele zone verlaten is.

SpaceWise – Open plan office

Privékantoor,

aangepaste besturing

 

Zodra u uw afstandsbediening aan een groep armaturen hebt gekoppeld, kan u het lichtniveau aanpassen aan uw eigen voorkeur in uw privékantoor.

 

Het systeem onthoudt uw keuzes wanneer u weg bent gedurende een korte periode tot 15 minuten. En er is natuurlijk altijd de mogelijkheid om binnen een groep zones te creëren die reageren op aanwezigheid. Daglichtafhankelijk dimmen zal automatisch ingaan, tenzij u de instellingen zelf opheft.

SpaceWise – Private office

Bepaal de sfeer in vergaderzalen

 

Cruciaal voor geslaagde vergader- en conferentieruimten is de mogelijkheid om ze aan te passen aan verschillende gebruikers. Een audiovisuele presentatie bijvoorbeeld vergt een meer gedimde verlichting, terwijl een trainer een helder verlichte, activerende zaal kan verkiezen.

 

Met SpaceWise gebruikt u gewoon de afstandsbediening om een keuze te maken uit de automatische diminstellingen of de instellingen die u vooraf zelf hebt ingesteld. Automatische daglichtafhankelijke dimmers en aanwezigheidssensors zijn in elke armatuur ingebouwd.

SpaceWise – Meeting rooms

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief