Intelligente verlichting,

slimmer denken

Hoe draadloze lichtregeling uw werkplek kan transformeren

Waarom betalen voor kantoorverlichting

die u niet gebruikt?

 

Geld verspillen aan volledig verlichte, lege ruimten is niet meer van deze tijd - maar dit mag niet ten koste gaan van het visueel comfort.

Als een deel van uw kantoor volledig wordt verlicht wanneer het niet bezet is, dan verspilt u energie en jaagt u onnodig de factuur in de hoogte.

 

SpaceWise is een innovatief LED-verlichtingssysteem met geïntegreerde draadloze bediening, waarmee u 'slimme' verlichtingszones kan creëren en configureren op maat van uw ruimte en inrichting. Het systeem maakt het mogelijk 'zones' te verlichten, enkel wanneer en waar het nodig is, terwijl andere niet-bezette zones alleen maar achtergrondverlichting krijgen. Daardoor wordt energie bespaard, maar niet ten koste van het visueel comfort.

 

Verlicht het hele kantoor of enkel specifieke zones of zalen - met SpaceWise beheert u alles.

 

En met SpaceWise kan u energie besparen zonder visueel comfort op te offeren. Integendeel. Het kwalitatief diffuus licht van de geavanceerde SmartBalance LED-armaturen transformeert ongeïnspireerde kantoren in uitnodigende en comfortabele ruimten.

SpaceWise - Smart Office Lighting - Video
Het nieuwe besturingssysteem biedt ons een preciezere opdeling in zones, zodat alleen de bezette ruimten volledig worden verlicht, terwijl andere armaturen in het netwerk enkel achtergrondverlichting geven. De dimfunctie laat ons ook toe om verlichtingsniveaus binnen de zones aan te passen aan de voorkeuren van de mensen die er werken.”  

 

- Les Smith, EMEA Critical Facilities Engineering ManagerCiti, Canary Wharf, London

Drie manieren waarop

SpaceWise uw kantoor transformeert

Easy set-up

Verminder energie,  configureer verlichting voor uw ruimte

Reduced energy

Verhoog werknemerscomfort

Enhanced employee comfort

Flexibele, draadloze installatie aangepast aan de ruimte

Eenvoudig te installeren, makkelijk te gebruiken

 

Met zijn ingebouwde sensoren en draadloze bediening, vergt SpaceWise geen extra bekabeling waardoor het een perfect verlichtingssysteem is voor nieuwbouw of renovatieprojecten. Bovendien is het instellen heel simpel omdat de diminstellingen voor een typisch kantoor zijn voorgeprogrammeerd. Creëer 'zones' door armaturen te groeperen met de afstandsbediening. Er is geen netwerk, computer of lichtmeter nodig. Het zware werk is al gedaan voor u - het is plug-and-play.

Omdat SpaceWise draadloos is, is het uiterst flexibel en bovendien toekomstbestendig. Mocht de inrichting of de behoeften van uw ruimte veranderen, dan is dit geen probleem - gewoon de zones herprogrammeren via de afstandsbediening. Snel en eenvoudig.


En de energiebesparing begint meteen. Het automatisch dimmen start onmiddellijk nadat de installatie is voltooid. Er is geen tijd te verliezen.

Geloof me, architecten zijn niet snel tevreden. Maar we zijn overtuigd door de prestaties, de energie-efficiëntie en het bijzonder mooi ontwerp. We baden nu in het licht in ons nieuw kantoor.”

 

- Hampi Lussi, CEO Planteams.ch AG

De SmartBalance familie

 

De SmartBalance armaturen, gebruikt binnen het SpaceWise systeem, bieden duurzaam, kwalitatief LED-licht met lange levensduur. Ze beperken de impact van energie en koolstof en verbeteren tegelijk de aantrekkingskracht van uw kantoorruimte.

 

De bevallige rondingen en het bekroonde minimalistisch ontwerp van SmartBalance maken elke ruimte aantrekkelijk. De pendelarmaturen zijn zo onopvallend als ze moeten zijn en sluiten naadloos aan bij uw binnenhuisarchitectuur. Dankzij het compacte ontwerp volstaat één vrijstaande armatuur om twee bureaus te verlichten.

Suspended SmartBalance

Pendelarmaturen

Free Floor Standing SmartBalance

Afstandsbediening

SmartBalance Remote

Vrijstaande armaturen

Services op maat

 

We bundelen onze diensten in functie van de behoeften van uw specifieke bedrijf. Bij de pre-installatie bieden we ondersteuning door een audit uit te voeren en advies te geven omtrent uw ontwerpoplossing en haalbaarheidsstudie. Na de installatie kan u kiezen uit drie verschillende servicepakketten in antwoord op uw behoeften en budget.

 

Ontdek meer

SpaceWise services

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief