Parkeergarageverlichting

LED-verlichting voor
uw parkeergarage

 

In parkeergarages staan veiligheid voor bezoekers en duidelijke bewegwijzering voorop. Parkeergarageverlichting speelt daarin een belangrijke rol. Hij is vaak 24 uur per dag, 7 dagen per week ingeschakeld. Daardoor kunnen de energiekosten voor verlichting tot wel 70% van de totale operationele kosten van een parkeergarage zijn.

 

Door te kiezen voor duurzame LED-verlichting die alleen brandt waar en wanneer dit nodig is kunt u fors besparen op uw energiekosten en de CO2-uitstoot van uw verlichting aanzienlijk verminderen.

 

Neem contact met ons op

Producten voor   

parkeergarageverlichting

Pacific LED Green Parking

 

Pacific LED Green Parking is een innovatief, flexibel en volledig als retrofit te installeren systeem voor parkeerbeheerders die hun energieverbruik en de daarmee samenhangende CO2-uitstoot willen verminderen.

Bekijk product

Systemen  voor parkeergarages

Bereken de
totale eigendomskoste

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Ontdek  meer over 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief