Meer merken van

Parkeerplaats
verlichting

Maak parkeerterreinen

veiliger

 

Uw kantoor is een tweede huis voor uw medewerkers. Met intelligente LED parkeerplaatsverlichting bezorgt u hen elke ochtend een warm welkom en zorgt u dat ze ´s avonds weer veilig bij hun auto komen. 

 

Onze geavanceerde LED armaturen zorgen voor een mooie, gelijkmatige verlichting en kunnen zich automatishc aanpassen aan de hoeveelheid buitenlicht. Dit zorgt ervoor dat uw parkeerterrein altijd optimaal verlicht is en kan leiden tot grote besparingen in uw energiekosten.

Producten voor
parkeerplaatsverlichting

 • SpeedStar BGP322/323
  SpeedStar BGP322/323
  Onze CO2-neutrale SpeedStar is een energiezuinig armatuur geschikt voor een breed bereik aan toepassingen, van snelweg tot verblijfsgebied. Door zijn speciale ontwerp vr...
 • LEDline² BCS710/713/716/719/722
  LEDline² BCS710/713/716/719/722
 • Iridium² LED Large BGP353
  Iridium² LED Large BGP353

Systemen voor  parkeer- en buitenterreinen

Bereken de
totale eigendomskosten

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doel;stellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Ontdek meer over 

Hoe kunnen we
u helpen met
onze diensten?

Wij helpen met Philips Service en maak samen de juiste lichtplan.| Philips Lighting horeca verlichting
Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

Meer informatie nodig?

Neem contact op

 

Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

Vind een dealer

 

Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.

The Lighting University

 

Academy

 

Academy

 

 

De Lighting University biedt een veelomvattende reeks educatieve hulpmiddelen voor mensen die hun kennis van verlichting willen uitbreiden.

 

Leer meer

 

Laat uw bedrijf
groeien
 

 

Leer meer over licht met onze video's en webinars.