LED-kantoorverlichting
voor uw zorginstelling

 

Energie opdoen op het werk. Optimale verlichting voor de kantooruimten van uw zorginstelling kan bijdragen aan de concentratie, de vitaliteit verbeteren en de stemming opbeuren voor uw medewerkers. Intelligente verlichting past bij de natuurlijke bioritmen en houdt uw medewerkers alert en gestimuleerd.

Ziekenhuis-kantoor Verlichtings-producten

  • Savio TPS760/762/770/772
    Savio TPS760/762/770/772
    Dankzij Philips' nieuwe gepatenteerde Micro Lens Optiek waarmee de Savio-serie is uitgerust, koppelen deze armaturen stijlvol design aan optimale prestaties voor zowel taak- als al...

Systemen voor ziekenhuiskantoren

Bereken de  
totale eigendomskosten 

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Ontdek meer over 

Hoe kunnen we
u helpen met
onze diensten?

Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

Meer informatie nodig?

Neem contact op

 

Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

Vind een dealer

 

Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.

The Lighting University

 

Academy

 

Academy

 

 

De Lighting University biedt een veelomvattende reeks educatieve hulpmiddelen voor mensen die hun kennis van verlichting willen uitbreiden.

 

Leer meer

 

Laat uw bedrijf
groeien
 

 

Leer meer over licht met onze video's en webinars.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief