CityTouch Ready  partnerprogramma

Samenwerken
om armaturen slim te maken

Bij Philips geloven we dat een slimme stad alleen succesvol slim kan zijn, nu en in de toekomst, als zij open is. Een belangrijk aspect van een open stad is dat zij gebruikmaakt van open systemen: oplossingen die armaturen van verschillende leveranciers met elkaar kunnen verbinden. Daarom hebben wij het CityTouch Ready partnerprogramma ontwikkeld.

 

Gecertificeerde leveranciers leveren CityTouch Ready-armaturen van verschillende merken en types. Deze intelligente armaturen maken automatisch verbinding met CityTouch. Op die manier kan een stad armaturen van haar voorkeursmerk gebruiken samen met het CityTouch verlichtingsbeheersysteem.

 

De stad behoudt een volledig open platform zonder vast te zitten aan een specifieke armaturenleverancier. Bovendien is zij verzekerd van een verlichtingsinfrastructuur die een efficiënt en flexibel verlichtingsbeheer oplevert.

Transformeer uw openbare verlichting

Philips CityTouch is het meest geavanceerde beheersysteem voor connected straatverlichting. Het is de gemakkelijkste manier om de verlichting in uw stad te beheren met behulp van een bijna real-time overzicht op basis van plattegronden. CityTouch integreert apparaten, intuïtieve software-as-a-service-toepassingen en gespecialiseerde diensten om de bediening van uw stadsverlichting te transformeren. Het is een open systeem dat verbinding maakt via de bestaande mobiele netwerken, dus u hoeft niet te investeren in eigen technologie.

CityTouch: een open systeem

CityTouch: flexibiliteit van een open systeem
CityTouch werkt met vrijwel alle typen straatlantaarns van elke fabrikant.
CityTouch: open systeem-API's
CityTouch communiceert via het bestaande mobiele netwerk: geen eigen netwerk nodig.
CityTouch open systeemnetwerk
Met behulp van API's kunnen klanten CityTouch integreren in hun bestaande systemen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief