Connected verlichting voor een

dynamische stad

CityTouch


Als het aankomt op verlichting is elke stad verschillend. CityTouch biedt u alle flexibiliteit die u nodig hebt, ongeacht of het een nieuwe of gerenoveerde installatie is.

Philips CityTouch verbindt alle verlichting in uw stad, onafhankelijk van leverancier of armatuurtype. U kunt dus op uw eigen manier connected verlichting toevoegen die zowel nu als in de toekomst werkt. CityTouch biedt een breed assortiment aan connectiviteitsopties. Kies gewoon een optie die het best aansluit bij uw behoeften en beheer elk individueel lichtpunt via één enkel regelpaneel.
CityTouch connect application
CityTouch connect application

CityTouch: Hoe maak je verbinding


Als het aankomt op verlichting is elke stad verschillend. CityTouch biedt u alle flexibiliteit die u nodig hebt, ongeacht of het een nieuwe of gerenoveerde installatie is.

How to connect CityTouch Ready luminaires

CityTouch Ready-armaturen  

 

CityTouch Ready-armaturen zijn echte plug-and-play-oplossingen. Eenmaal geïnstalleerd stelt de armatuur zichzelf automatisch in bedrijf, bepaalt zijn locatie en begint met het uploaden van technische gegevens naar het CityTouch-systeem.

How to connect CityTouch connector kit

CityTouch connector kit

 

Met de CityTouch connector kit kunt u bestaande straatlantaarns eenvoudig opwaarderen door een compacte connector kit aan de mast te monteren.

CityTouch  services

CityTouch data services

Data services

We kunnen u van concept tot voltooiing helpen om data te verzamelen, invoeren en migreren in het systeem, inclusief bestaande data. Dit geeft u een compleet up-to-date overzicht van de stadsverlichting, waardoor u diepe kennis en inzicht vergaart over de datastructuur en potentiële ruimte voor verbetering vast kunt stellen. 
CityTouch integration services

Integratie services

We kunnen u helpen CityTouch zo in te stellen dat er informatie uitgewisseld kan worden met bestaande IT-systemen. Op web gebaseerde CityTouch API’s zorgen ervoor dat informatie beheerd en gedeeld wordt tussen systemen. Er kan makkelijk een op maat gemaakt rapport uitgerold worden met de exacte details die u nodig heeft – een perfect voorbeeld van de openheid van CityTouch.
CityTouch asset management services

Asset services

We kunnen u helpen de meest effectieve lichtoplossing te vinden, zowel voor nu als voor de toekomst. De volgende stap is het plannen en ontwerpen van een optimaal systeem dat voldoet aan de specifieke eisen van uw stad.  Met onze turnkey benaderingsmiddelen helpt Philips bij iedere fase, van design, planning en ontwerp tot installatie en de uiteindelijke Site Acceptance Test.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Geïnspireerd?


Neem contact op met uw lokale contact centrum voor vragen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief