Meer merken van

Circular lighting

Wat is Circular lighting?

 

Philips introduceert ‘Circular lighting’: een lighting service waarmee u en Philips bijdragen aan een wereld met zo min mogelijk afval en een optimaal behoud van grondstoffen. Met Circular lighting verschuift de focus naar een circulaire economie, waarin ‘bezit’ vervangen wordt door ‘gebruik’. En uiteraard bespaart u tijdens het gebruik fors op energie en onderhoud, dus houdt u geld over! Bekijk ook de animatie hiernaast voor een gedetailleerde uitleg over Philips Circular lighting.

Hoe werkt de duurzame bedrijfsverlichting van Circular lighting | Philips Lighting

Circular Lighting levert u geld op!


Philips Circular lighting is een geweldige manier om snel uw impact op het milieu te   minimaliseren en direct besparingen te realiseren. Wilt u weten hoeveel geld u kunt besparen?

Circulaire economie

 

Voor een duurzame wereld is de transitie van een lineaire naar een circulaire economie essentieel. Een circulaire economie richt zich op de ontkoppeling van economische groei van het gebruik van natuurlijke hulpbronnen door deze hulpbronnen efficiënter te gebruiken. Een circulaire economie stimuleert per definitie innovatie op het gebied van hergebruik van materiaal, componenten en producten. Door ondernemers de mogelijkheid te bieden tot het circulair inkopen van licht draagt Philips Lighting bij aan een duurzame economie.

Circular Lighting - infographic, hoe duurzame bedrijfsverlichting werkt

“Turntoo ondersteunt Philips bij het bouwen van een meer toekomstbestendig bedrijf door het gezamenlijk ontwerpen, implementeren en vermarkten van service modellen die natuurlijke bronnen voor de toekomst behouden door conceptueel voor alle materialen, componenten en producten een restwaarde te definieren”

 

- Thomas Rau, CEO Turntoo

Thomas Rau, CEO Turntoo

Wat betekent dit voor u?

Geen investering met duurzame bedrijfsverlichting van Circular lighting | Philips Lighting
Maandelijkse kosten voor duurzame bedrijfsverlichting
Aanzienlijke besparing met duurzame bedrijfsverlichting
Lager energieverbruik door duurzame LED verlichting
bedrijfsverlichting met minder CO2 uitstoot van Circular Lighting | Philips Lighting
Efficiënt gebruik van grondstoffen door Circular Lighting | Philips
Circular Lighting whitepapers - circular design, reverse logistics, nieuwe businessmodellen

White papers

 

Wilt u meer weten over de thema’s: nieuwe businessmodellen, modulair design en/of reverse logistics? Download dan onze white papers over circulaire economie.

Checklist: 7 Stappen naar een circulair bedrijfsverlichting

7 stappen naar een circulair bedrijf

 

U heeft circulair ondernemen op uw agenda staan maar weet niet waar u allemaal op moet letten? Onze checklist “In 7 stappen naar een circulair bedrijf” zal u alvast op weg helpen.

Gerelateerde projecten

Project
Bruynzeel

Project
High tech campus

Project
Architectenbureau RAU

Geïnspireerd?

Neem contact met ons op voor al
uw vragen en verzoeken.