Ontdek onze lichteffecten

Rond, sprankelend lichteffect

 

Vang de sfeer van kaarslicht met deze sprankelende bolvormige lichtbronnen. Gebruikmakend van een unieke optiek in combinatie met speciaal voor dit doel gemaakte LED's creëren ze een prachtig halo-effect dat onmiddellijk in het oog springt. De sfeer wordt afgemaakt door een digitaal regelsysteem dat het flakkerende kaarslicht nabootst – onmiddellijk sfeer na het omzetten van een schakelaar. Groepsgewijs geïntegreerd in uw architectuur zorgen ze voor een warm en toch helder licht en verlenen ze een vleugje romantiek aan elke omgeving.

rond, sprankelend lichteffect

Ontdek onze lichteffecten

Lijnvormig sprankelend lichteffect

 

Creëer een dynamisch effect met deze chique lijnvormige lichtbronnen. Hun heldere, kunstzinnige verlichting kan van het ene naar het andere uiteinde verlopen, wat de indruk geeft dat licht over een oppervlakte zweeft. Deze kenmerkende verlichtingseffecten geven elke ruimte een krachtige sfeer en hebben onmiddellijk invloed op elke productpresentatie. Ze zijn stijlvol, geraffineerd en betoverend, en dus ideaal om mensen al vanaf grote afstand te geleiden en aan te trekken.

lijnvormig sprankelend lichteffect

Ontdek onze lichteffecten

2D grafisch lichteffect

 

Bundel de decoratieve kracht van licht en schaduw. Op maat gemaakt met lasertechniek uitgesneden grafische vormen die licht uitstralen met een onberispelijke stijl. Elk visueel thema, productsilhouet of merklogo kan zacht oplichtend weergegeven worden – onmiddellijk herkenbaar en onvergetelijk.

2D grafisch lichteffect

Ontdek onze lichteffecten

3D grafisch lichteffect

 

Verandert uw oppervlak in een kunstwerk. Licht en donker werken harmonieus samen als grafische elementen en omtreksvormen zich ontvouwen voor de interne achtergrondverlichting. Het resultaat is adembenemend. Structuren en patronen springen in driedimensionale helderheid uit het paneeloppervlak en voorzien elke ruimte van een weergaloze pracht.

3D grafisch lichteffect

Ontdek onze lichteffecten

Briljant grafisch lichteffect

 

Sprankelende LED's zijn achter een paneel met subtiele perforaties geplaatst waar het licht doorheen kan schijnen. De technologie creëert een glinsterende kristalgloed die lijkt te bewegen – een werkelijk fascinerende optische illusie. Dit unieke verlichtingsconcept kan in elke vorm en dichtheid gearrangeerd worden en dat zorgt voor een effect dat zo subtiel of intens is als u wilt.

briljant grafisch lichteffect

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief