Luminous Patterns

Ontsluit de mogelijkheden
van  interieurverlichting

Luminous Patterns verleent u de vrijheid om interieurs te verrijken door het integreren van kleur, structuur, licht, patronen en bewegingen. We nemen de veelzijdige kracht van LED's en brengen die onder in een prachtig maatwerkpaneel om een kenmerkende sfeer te scheppen die ideaal is voor horeca- en winkelruimten. Luminous Patterns zijn onvergetelijk; ze geven u een wereld aan vormgevingsmogelijkheden in handen. Daarmee kunt u uitdrukking geven aan emoties, treffende accenten creëren en ruimten tot leven brengen.

 

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen uw ruimte om te toveren.

 

Neem contact op

Verander licht tot een materiaal

Wat kunt u doen met Luminous Patterns?

Creëer een bekoorlijk welkom

 

Verwelkom bezoekers met vitaliserend licht dat onmiddellijk indruk maakt. Met Luminous Patterns onderscheidt uw ruimte zich door een iconische lichtweergave die overal bekoort en betovert, van de ingang tot de suite in het penthouse.

Luminous Patterns

Versterk uw merk

 

Luminous Patterns brengt winkelmerken tot leven op nieuwe en spannende manieren die tot op het diepste niveau verbinding maken met klanten. Een geweldige manier om uw producten extra glamour te verlenen en de artikelen in de winkel onweerstaanbaar te maken.

Luminous Patterns

Geef uw creativiteit de vrijheid

 

Onze oplossing biedt u de ontwerpvrijheid voor het realiseren van de juiste, kenmerkende verlichtingsconfiguratie voor elk interieur. Kies voor opvallende kleuren, structuren en lichteffecten om de wow-factor te verkrijgen met uw ontwerpproject voor het winkelinterieur.

Luminous Patterns

   

Een spel van schitteringen prikkelt de oogzenuwen, wat op zijn beurt weer lichaam en geest stimuleert, de eetlust versterkt, nieuwsgierigheid opwekt, de opmerkzaamheid aanscherpt....”

 

- Richard Kelly

De Luminous Patterns webtoepassing

 

Onderzoek en deel verschillende combinaties van lichteffecten, kleuren en patronen met onze webtoepassing voor het ontwerpen van Luminous Patterns.

 

Daar wordt regelmatig content aan toegevoegd, dus neem er zeker af en toe een kijkje.

Neem contact op

Bij Luminous Patterns hebben we een passie voor het transformeren van ruimten met dynamische lichtpatronen die zijn opgenomen in het oppervlak.

 

Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen een magische lichtgevende ervaring te realiseren in uw ruimte.

Neem contact op

Luminous Patterns

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief