Klanten aantrekken

naar uw winkel

Bepaal de scène met uw dynamisch verlichte etalage

 

Onderzoek toont aan dat de productpresentatie sneller bij klanten in het oog valt als de verlichting in de etalage verandert. Met LED-verlichting is het mogelijk een dynamische verlichtingsscène te realiseren waarbij snelheid en intensiteit afgewisseld kunnen worden. Snel of langzaam, hoog of laag contrast – de keuze is helemaal aan u. Dynamic Shop Window gebruikt de dimmogelijkheden van LED-verlichting in combinatie met een dynamisch regelsysteem.

Eral 55

 

De effecten van Dynamic Shop Window-verlichting zijn getest bij Eral 55, een topwinkel voor mannenmode in een van de populairste winkelgebieden van Milaan. Op werkdagen resulteerde een 11% toename van de mensen die stopten voor de etalages met dynamische verlichting, in vergelijking met de situatie met statische verlichting. Dit toont aan dat winkels zich kunnen onderscheiden met dynamische lichtinstellingen en meer klanten kunnen aantrekken.

 

Bekijk het hele project

Eral 55 - Winkelverlichting

Deichmann

 

 

Deichmann gebruikte het Dynamic Shop Window-concept om de kans dat passanten de winkel binnenkomen te maximaliseren. Aanbieden van verlichting die dynamisch werkt en zowel de totale presentatie als elk individueel paar schoenen perfect weergeeft. De bewegingen in de etalage versterken de nieuwsgierigheid van de passanten en trekken hun blik, zelfs als ze in andere richtingen kijken.

 

Bekijk de hele casestudy

Deichmann - Winkelverlichting

Verlichting voor  mode- en speciaalzaken

   

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief