Meer merken van

Houdt u

in beweging

Tunnelverlichtingsarmaturen

Elke zone in een tunnel kent zijn eigen eisen in termen van verlichtingsontwerp en prestaties. Tunnelingangen vereisen bijvoorbeeld hoge lichtniveaus met weinig of geen onderlinge afstand tussen de armaturen.

 

De verlichting in het tunnelinterieur daarentegen moet een laag niveau hebben met of zonder onderlinge afstand tussen de armaturen. Met ons uitgebreide assortiment LED-armaturen kunnen we elk verlichtingsconcept realiseren om precies de juiste balans te leveren tussen zichtbaarheid, veiligheid en economie.

Icoon voor tunnelarmaturen

Speciaal LED-ontwerp  

 

Door onze weergaloze gerichtheid op het ontwerpen van LED-armaturen leveren onze producten de beste prestaties in elke tunneltoepassing. Ook hebben we speciale producten voor elk verlichtingsconcept e elke configuratie, en een brede reeks optieken van hoge kwaliteit die verzekeren dat uw project wordt verlicht met een optimaal rendement.

 

Voordelen

 • Goede prestaties
 • Uitstekend rendement
De weerspiegeling van tunnelverlichting in een auto

Onderhoudsconcepten

 

Door hun aard bieden tunnels beperkte mogelijkheden om afgesloten te worden zonder grote verkeersopstoppingen te veroorzaken. Onze concepten voor gemakkelijke installatie en onderhoud maximaliseren de bruikbaarheid van uw verlichtingsinstallatie en minimaliseren de onderhoudstijd. Ook zijn ze ontworpen voor een levensduur die de beste in hun klasse is.

 

Voordelen

 • Eenvoudige installatie
 • Gering onderhoud
 • Maximaal onderhoudsvriendelijk
 • Lange levensduur
Werklieden in een tunnel bezig met onderhoud van de verlichting

Verlicht uw weg

 

Onze armaturen verlichten uw tunnel volgens de hoogste normen van comfort en veiligheid. Ons assortiment omvat een uitgebreide reeks optieken ter ondersteuning van verschillende montagemogelijkheden, van centraal tot kroonlijstindelingen. Digitale regeling en bewaking ondersteunt de unieke dimfuncties van LED-armaturen.

 

Voordelen

 • Uitstekend comfort
 • Ongeëvenaarde veiligheid
Hooghangende armaturen in de Meirtunnel

Systeembenadering

 

We ontwerpen al onze LED-armaturen denkend vanuit het hele systeem. Daardoor heeft elke armatuur dezelfde levensduurverwachting, waar hij ook wordt gebruikt. Dit minimaliseert het ongemak van lampvervanging en stroomlijnt het preventief onderhoud om voor iedereen het leven gemakkelijker te maken.

 

Voordelen

 • Constante levensduur
 • Gemakkelijker onderhoud
De ingang van de Lundbytunnel

Gerelateerde cases

Assortiment tunnelverlichtingsarmaturen 

 • FlowLine
  FlowLine
  In tunnels wordt bij voorkeur een lineaire verlichting gebruikt. FlowLine biedt een LED-oplossing voor toepassingen waarvoor traditioneel fluorescentieverlichting wordt gebruikt. F...
 • FlowStar Large
  FlowStar Large
  Tunnelbeheerders zijn op zoek naar een LED-oplossing voor zowel tunnelinterieur- als tunnelingangsverlichting die over de hele levensduur van het product voordelen biedt op het geb...

Hoe kunnen we u helpen met onze diensten?

Diensten
Tunnelverlichting is een zeer technische en complexe toepassing. Er zijn niet veel ondernemingen die zelf over de noodzakelijke capaciteiten beschikken. Daarom biedt Philips een compleet pakket end-to-end diensten dat u helpt de last te verlichten van het in zijn totaliteit moeten leveren van het project en dat uw investering beschermt.

Neem contact met ons op

 

Gebruik a.u.b. dit formulier voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen

 

Gebruik ons gedetailleerde formulier voor het indienen van vragen